ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Ταμείο express» όταν τα βιώματα γίνονται δημιουργία……. τα αποτελέσματα γίνονται εκπληκτικά.

Το ταμείο Expreess  είναι δημιούργημα της καθημερινότητας μας, είναι η εύθυμη πλευρά μιας συνεχώς κυλιόμενης ζωής με ευχάριστες στιγμές αλλά και χιούμορ.    


Τι είναι το  «ταμείο Express»???


Το "Ταμείο Express"" είναι ένα βιβλίο - ημερολόγιο που περιγράφει με πολλή αγάπη και χιούμορ αληθινές ιστορίες, κωμικά και κωμικοτραγικά περιστατικά, τα οποία διαδραματίζονται με τους απλούς πελάτες, που έρχονται καθημερινά στο SuperMarket.


Οι πρωταγωνιστές ???


Αυτοί οι πελάτες, που εν αγνοία τους είναι οι μεγάλοι αφανείς ήρωες αυτού του βιβλίου, πρωταγωνιστούν σε όλα τα σκηνικά, με συμπρωταγωνιστές τις ταμίες και θεατές τους αναγνώστες. Η αυλαία στην παράσταση αυτή δεν πέφτει ποτέ.. και φυσικά συνεχίζεται, όσο εσείς ψωνίζετε καθημερινά στο SuperMarket.


Χιούμορ αλλά και απρόοπτα συνθέτουν το Puzzle  


Ποιος μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί μπροστά και πίσω από ένα ταμείο; Τραγελαφικά γεγονότα, που είναι κομμάτια απ' την ίδια μας τη ζωή... Το μόνο που χρειαζόμαστε στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης είναι η χαρά και κυρίως το γέλιο. Αυτό θα ζήσετε... κρατώντας το μικρό καλαθάκι σας... Πού αλλού;

Στο Ταμείο Express!!!


Κλείνοντας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Βιβλίο και στην δημιουργώ του Σπυριδοπούλα Σπυριδούλα 




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια