ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ούτε οι διοργανωτές δεν περίμεναν τόσο κόσμο…



Κατάμεστο ήταν το κέντρο «Frangelico» την Κυριακή, 4 Μαρτίου, στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη και τη βουλευτή Β’ Αθήνας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Περισσότερα από εξακόσια άτομα άκουσαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ, Μανωλη Μιχαλέτο, να καλωσορίζει τους πολίτες, να ευχαριστεί τους κεντρικούς ομιλητές και να μιλά για ενότητα.

«Απόψε ενώσαμε δυνάμεις. Δημοτική Τοπική Οργάνωση, ο δημοτικός συνδιασμός, φίλες και φίλοι των ομιλητών που διαμένουν στον Άλιμο. Και αυτή η ένωση των δυνάμεων είναι που θα φέρει τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία στον Άλιμο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλιμος Όλοι Μαζί», Νίκος Τσαμπαρλής, λέγοντας πως «Είμαστε μαζί με την διοικούσα παράταξη οι μόνοι που υποστηρίζουμε την επένδυση στο Ελληνικό. Όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το τι ακόμη παραπάνω μπορεί να κερδίσει ο δήμος μας, καθώς εμείς επιζητούμε τις επενδύσεις».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η βουλευτής Β’ Αθήνας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία περιέγραψε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, συνδέοντας ταυτοχρόνως τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας με την ιδεολογική της κατεύθυνση, η οποία πρέπει να στηρίζεται στις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ, Αλέξανδρος Σπύρου, που συνεχάρη την τοπική και μετά η χειμαρρώδης ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Αναφέρθηκε σε όλα τα δύσκολα ζητήματα των ημερών και κατόπιν ανέλυσε ένα προς ένα τα βασικά σημεία του προγράμματος και της επόμενης ημέρας μετά το ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ομιλία του κ. Χατζηδάκη ακολούθησαν δύο σύντομες τοποθετήσεις, του Μανώλη Γραφάκου, αναπληρωτή προγράμματος του κόμματος και του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.


Αίσθηση και ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η μη προγραμματισμένη αλλά γεμάτη νοήματα ομιλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη. Μίλησε για συστράτευση, για συσπείρωση, για τις εξελίξεις στα νότια προάστια και απέσπασε ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια