ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα «Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας»

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ 5X5

Μετά το άκρως επιτυχημένο πείραμα της κατασκευής γηπέδων 5×5 στην Καλλιπόλεως και στην Εθνάρχου Μακαρίου, όπου μαζεύονται δεκάδες παιδιά, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, σε δηλώσεις του ανακοίνωσε την κατασκευή περισσότερων γηπέδων.



Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα ονομάζεται «Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας» και τα έξοδα θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του δήμου.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κωνσταντάτου:
«Παίζουμε μπάλα ξανά στην γειτονιά μας!

Δημιουργούμε νέα γήπεδα 5χ5 για τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών μας!

Αγία Παρασκευή, Τριπόλεως και Μιλήτου τα 3 επόμενα.

Επειδή, ίσως είμαστε από τους λίγους δήμους της χώρας που ανακαινίσαμε όλες τις παιδικές μας χαρές, για τις οποίες πήραμε και πιστοποίηση από το Υπουργείο Εσωτετερικών (28 σήματα), καλύψαμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Το πρόβλημα όμως που διαπιστώσαμε, είναι πως τα μεγαλύτερα παιδιά δεν έχουν χώρους να παίξουν και να αθληθούν στις γειτονιές τους και γι αυτό θα είμαστε πρωτοπόροι και σε αυτό.

Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, »Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας», ξεκινάμε να φτιάξουμε σε όλες τις γειτονιές, σε κατάλληλα σημεία, ανάλογα γηπεδάκια, που θα τα χαίρονται μικροί και μεγάλοι, όπου σήμερα παίζουν στα προαύλια ή στις πλατείες.

Το πείραμα με τα νέα γήπεδα που φτιάξαμε στην Καλλιπόλεως και Εθνάρχου Μακαρίου, έδειξε πως πρώην αλάνες, αν τις μετατρέψεις σε γήπεδο, μαζεύονται δεκάδες παιδιά.

Έτσι με πρόγραμμα χορηγιών, αλλά και ιδίους πόρους, θα φτιαχτεί τις επόμενες μέρες γήπεδο 5×5 στην Αγία Παρασκευή (θα αντικαταστήσει το χωμάτινο που υπάρχει), στην Τριπόλεως και στην Μιλήτου, ενώ ακολουθούν και άλλες γειτονιές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια στις γειτονιές μας και το έργο αυτό στοχεύει να τα κρατήσουμε σε αυτές».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια