ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Το μπιλιάρδο πάει στα σχολεία

ΈΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΞΙΟΤΤΩΝ

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης υποδέχεται με χαρά την Πανελλήνια Ένωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου που προτίθεται να παρουσιάσει δωρεάν το άθλημα στα σχολεία και στους δημότες του Δήμου.

Το Αμερικάνικο μπιλιάρδο είναι ένα πνευματικό άθλημα δεξιοτήτων με ευρεία ανταπόκριση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικιακές κατηγορίες. Προάγει την αναλυτική σκέψη, την αυτοπειθαρχία , την ευγενή άμιλλα μέσα από την ενασχόλησή με την τέχνη του.

Οι δημότες μπορούν να γνωρίσουν το άθλημα κάθε Τρίτη ώρα 19:00 – 21:00 κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2018 στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων, Φειδίου και Υμηττού στην Αργυρούπολη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει ηλεκτρονική προβολή του αθλήματος όσο και η δυνατότητα τους  να εφαρμόσουν στην πράξη την τέχνη του μπιλιάρδου μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης και διεθνείς πρωταθλητές οι οποίοι περιοδικά θα στελεχώσουν το πρόγραμμα.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια