ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεσπάει ο λέκτορας μέσα από τη φυλακή για τα δις ισόβια! «Δεν πίστευα αυτό που άκουγα στα αυτιά μου»!

- Ο λέκτορας μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live - Έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για το θάνατο της γυναίκας του και της γιαγιάς της με αρσενικό - Ο ίδιος το αρνείται και ψύχραιμος δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη - Για "επικίνδυνη απόφαση" του δικαστηρίου μιλάει ο δικηγόρος του


Πριν από λίγες ημέρες, ο 46χρονος λέκτορας του ΑΠΘ καταδικάστηκε ομόφωνα σε δις ισόβια, για τη δολοφονία με αρσενικό, της 37χρονης γυναίκας του και της 85 γιαγιάς της, χωρίς μάλιστα να του αναγνωρίσει το δικαστήριο κανένα ελαφρυντικό. Ωστόσο ο ίδιος, παρά την καταδίκη του σε δις ισόβια, επιμένει ότι είναι αθώος.

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, είπε ότι δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου, επιμένοντας ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας της που τελικά την οδήγησε στο θάνατο. Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων:


«Δεν πίστευα αυτό που άκουγα στα αυτιά μου. Και κυρίως δεν πίστευα ότι μπορεί ένα δικαστήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας που θέλει να λέει ότι ανήκει στην Ευρώπη, μπορεί να βγάζει μία απόφαση χωρίς καμία και το τονίζω, καμία απολύτως απόδειξη… Εμένα δε με ενδιέφερε να αθωωθώ λόγω αμφιβολιών, με ενδιέφερε να αθωωθώ καθαρά γιατί αργότερα αυτή την απόφαση θα την διαβάσει η κόρη μου και θα έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας της… Τα συμπτώματα της Σοφίας ξεκίνησαν από το 2012. Έγιναν πιο έντονα τον Φεβρουάριο του 2013 και της είπα να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Η μητέρα της προτίμησε να στείλει την γυναίκα μου σε έναν ιδιώτη γιατρό… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μη έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος που είχε η γυναίκα μου, που ήταν χρόνια δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα… Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει σηπτική καταπληξία η οποία δεν προξενείται από αρσενικό».






«Πρόκειται για μια επικίνδυνη απόφαση»

«Χείμαρρος» κατά της απόφασης του δικαστηρίου, ήταν ο δικηγόρος του λέκτορα, Νίκος Διαλυνάς. Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Έχει εκδοθεί μια αυθαίρετη απόφαση που στηρίζεται σε ένα σενάριο και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο… Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την γιαγιά. Το πρώτο ερώτημα είναι για ποιο λόγο… Η γιαγιά ήταν σε ένα τρίκλινο δωμάτιο με άλλους δύο ασθενής. Δηλαδή δεν τον είδε κανένας; Δεν τον είδε κανένας να βάζει οτιδήποτε; Θα πρέπει η απόφαση αυτή τα πρακτικά να γραφούν άμεσα γιατί έχουν προκύψει σοβαρές ευθύνες από μάρτυρες. Να καθαρογραφεί άμεσα η απόφαση και να την πάρουμε και να τη στείλουμε στις νομικές σχολές και στη σχολή δικαστών. Πρόκειται για μία επικίνδυνη απόφαση που δε στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά… Εξεδόθη μία απόφαση η οποία μας βάζει στο Μεσαίωνα”.




Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

πηγη



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια