ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί τα τελευταία χρόνια, για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί.



Σε συνεργασία με το brainy.gr, την νέα ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης, προσφέρει στα παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου, δωρεάν συνδρομή για έναν ολόκληρο χρόνο, προκειμένου να ενισχύσει την μελέτη τους.

H παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 18:30 στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης (Αγίας Βαρβάρας 1), από την κυρία Μαργαρίτα Αθανασίου – Ρουβά, συνιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλο του Brainy, και το τμήμα παιδείας του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο δήμαρχος Ελληνκού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
«Στην ταλαιπωρημένη, από την οικονομική κρίση, ελληνική οικογένεια, εμείς ως δήμος προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να την στηρίξουμε, με μία πληθώρα κοινωνικών δράσεων.Μεταξύ των άλλων ιδρύσαμε και το “Κοινωνικό φροντιστήριο”, με εθελοντές δασκάλους προκειμένου να βοηθήσουμε οικογένειες που αδυνατούν οικονομικά να στείλουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο. Μετά από 3 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, 120 και πλέον παιδιά συμμετέχουν σε αυτό με θεαματικά αποτελέσματα.
Για να τα στηρίξουμε ακόμα περισσότερο, τους εξασφαλίσαμε δωρεάν πρόσβαση για ένα χρόνο στην επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης brainy.gr, ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την διδασκαλία τους»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRAINY.GR

Η ψηφιακή πλατφόρμα brainy είναι μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης και της μάθησης. Με όχημα την τεχνολογία του 21ου αιώνα, η πλατφόρμα αναπτύσσεται σε 3 βασικούς άξονες:

Τα brainy Videos σχεδιασμένα από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς της επιστημονικής ομάδας του brainy, αποτελούν ένα εργαλείο μελέτης των μαθημάτων του Γυμνασίου, με το οποίο αυξάνεται εκθετικά η δυνατότητα αφομοίωσης και κατανόησης της σχολικής ύλης.
Τα Online Ιδιαίτερα μαθήματα καταργούν τα σύνορα και τους γεωγραφικούς περιορισμούς δίνοντας τη δυνατότητα να ενωθούν ψηφιακά, τα παιδιά, σε οποίο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.
To brainy World είναι ένα online forum για μαθητές και γονείς, με στόχο τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινότητας για την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και πληροφοριών.
Συνολικά και οι 3 άξονες brainy, δημιουργούν ένα περιβάλλον ολοκληρωμένης γνώσης, απόλυτα εξατομικευμένο σε κάθε παιδί.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να υποστηριχθούν τα παιδιά σε κάθε βήμα της πορείας τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εκπαίδευσης πιο φιλικό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε μαθητή, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής που τρέχει με απίστευτους ρυθμούς.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια