ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μετά το Πάσχα ρυθμίσεις για Αλβανία, Σκόπια, ΑΟΖ

Μετά το Πάσχα η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει στην Βουλή την πρότασή της για συμφωνία-πλαίσιο με την πΓΔΜ, καθώς και την αντίστοιχη με την Αλβανία, για τη ρύθμιση της ΑΟΖ και τη διευθέτηση ανοικτών ζητημάτων με τα Τίρανα, αποκάλυψε χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, την επομένη της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.



Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, σημείωσε ότι «εμείς προκαταβολική ψήφο δεν μπορούμε να δώσουμε» και επανέλαβε ότι τόσο το Ποτάμι όσο και το Κίνημα Αλλαγής επιμένουν σε μία λύση σύνθετης ονομασίας, που «θα τελειώσει την εκκρεμότητα με τους γείτονές μας, με εγγυήσεις για την απαλοιφή του αλυτρωτισμού από το Σύνταγμα και από τα σχολικά βιβλία. Οι γείτονές μας πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και θα πρέπει να εκπαιδεύσουν και τον δικό τους λαό σε μία λογική συνύπαρξης και καλής γειτονίας με τους Έλληνες» (ΣΚΑΪ).

Ο κ. Θεοδωράκης δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, «οι στιγμές με την Τουρκία είναι κρίσιμες», και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα, τονίζοντας: «Οι πατριώτες οφείλουμε να παραμερίσουμε τις όποιες αντιθέσεις μας και να συζητήσουμε».

Άσκηση με πραγματικά πυρά

Εν τω μεταξύ, στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο, ανακοίνωσε η Τουρκία, ως «απάντηση» στην άσκηση «Ηνίοχος» της Ελλάδας στο Αιγαίο.


Η τουρκική άσκηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Βατάν».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια