ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεν κατεβάζει τουρκικά προϊόντα από τα ράφια της η Σκλαβενίτης

Για μια ακόμη φορά οι αλυσίδες σουπερμάρκετ βρίσκονται στο επίκεντρο της παραπληροφόρησης και των fake news.



Αυτή την φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η Σκλαβενίτης η οποία όπως υποστηρίζεται, έδωσε εντολή να κατεβάσουν τα τουρκικά προϊόντα από τα ράφια της.

Σύμφωνα με κύκλους της της αλυσίδας, η είδηση είναι ψεύτικη, καθώς ουδέποτε δόθηκε μία τέτοια εντολή και ούτε τουρκικά προϊόντα υπάρχουν στα ράφια της αλυσίδας.

Η εν λόγω είδηση που αναπαράχθηκε από αρκετά site και δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε την φωτογραφία καταστήματος της αλυσίδας με το παρακάτω κείμενο: «Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα από την εταιρεία Σκλαβενίτης. Κατεβάζει από τα ράφια τους κωδικούς 869 από Τουρκία κατόπιν εντολής της Διεύθυνσης ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ».


Mάλιστα οι «γνώστες της αγοράς», ενώ έσπευσαν ότι διευκρινίσουν ότι δεν μπόρεσαν να διασταυρώσουν την «είδηση», εντούτοις υποστήριξαν ότι «η ενέργεια αυτή, αποτελεί εμπάργκο στα τούρκικα προϊόντα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ομηρία των δύο στελεχών μας στον Έβρο και ως ένδειξη συμπαράστασης προς αυτούς».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια