ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θύμα άγριας ληστείας 55χρονος στο Παλαιό Φάληρο

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ
Θύμα συμμορίας τριών κουκουλοφόρων, έπεσε 55χρονος, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου, στην οδό Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο.



Οι κουκουλοφόροι τον περίμεναν έξω από το διαμέρισμά του στον έκτο όροφο της πολυκατοικίας. Μόλις ο 55χρονος βγήκε από το ασανσέρ τον άρπαξαν με ιδιαίτερη σκληρότητα, τον οδήγησαν μέσα στο διαμέρισμα και αφού τον ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια τον έδεσαν με καλώδια και του φόρεσαν μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, για να τους πει που είναι τα χρήματα.

Αφού έκαναν το διαμέρισμα άνω κάτω, άρπαξαν ένα τσαντάκι με 4.000 ευρώ αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 55χρονου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο.

Για μία σεσημασμένη και ιδιαίτερα άγρια συμμορία, κάνει λόγο η Ελληνική Αστυνομία, η οποία παρακολουθεί και συγκεντρώνει πληροφορίες για τα θύματά της, ενώ επιτίθεται σε όσους γνωρίζει ότι κρατούν μετρητά στο σπίτι.

Αυτό που χαρακτηρίζει τους κουκουλοφόρους, είναι η απίστευτη βιαιότητα, αφού δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν, να βασανίσουν, να δένουν τα θύματα τους και να τα εγκαταλείπουν δεμένα και φιμωμένα μετά τις εισβολές.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια