ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου και Ε. Βενιζέλου στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΣΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Ο Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ


Με τέσσερις εκδηλώσεις μνήμης, τιμά ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης τη μνήμη της ελληνικής επανάστασης του 1821 και του μεγάλου Έλληνα πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Κρητικής Πολιτείας και επτά φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας.


Τον πολιτικό που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας από το 1910 έως τον θάνατό του το 1936.

Κυριακή 18 Μαρτίου: Αναπαράσταση της έναρξης της Επανάστασης του 1821

Κυριακή 25 Μαρτίου: Θεατρική παράσταση «Ο Νικηταράς»

26 – 31 Μαρτίου: Φωτογραφική έκθεση «Ελευθέριος Βενιζέλος. Στιγμιότυπα από τη ζωή του»

Σάββατο 31 Μαρτίου: «Μνήμη Ελευθερίου Βενιζέλου»

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, σε δηλώσεις του τόνισε την επιτακτική ανάγκη να επισκεφθούν τις εκδηλώσεις όλοι οι δημότες με τα παιδιά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δημάρχου:
«Αφιερωμένες οι εκδηλώσεις στο όμηρους έλληνες στρατιωτικούς!

Να φέρετε όλοι τα παιδιά σας στα ιστορικά αυτά αφιερώματα μας

Επειδή ο κύριος Ερντογάν μας δήλωσε πως δεν θυμόμαστε την Ιστορία ( μας έκαναν παστά ψάρια στο Σαγγάριο είπε) να του πούμε πως στον Δήμο αυτό που γεννήθηκε από όσους γλύτωσαν πρίν από 100 χρόνια από την τουρκική βαρβαρότητα πως ούτε ξεχνάμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ως λαός που αγαπάει την Ειρήνη αλλά δεν χαρίζουμε και σε κανέναν την ελευθερία μας.

Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως έχετε όλοι ιερή υποχρέωση περισσότερο από ποτέ να φέρετε τα παιδιά σας στα παρακάτω ιστορικά αφιερώματα. Να δουν την Κυριακή στο προαύλιο της Μεταμόρφωσης την αναπαράστηση της έναρξης της Ελληνικής Επανάσταστης που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον σύλλογο Πελοποννησίων και τον Δήμο Καλαβρύτων. Να τα φέρετε να δούν την παράσταση ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ για να διδιχθούν τι σημαίνει να είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ. Και τέλος στο μεγάλο ιστορικό αφιερωμα που διοργανώνουμε με τον σύλλογο Κρητών ώστε να μάθουμε όλοι τι σημαίνει ΗΓΕΤΗΣ, ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Σας περιμένουμε όλους σε μια σημαντική ιστορική πρωτοβουλία που πήραμε και αποδυκνύει για μια ακόμα φορά γιατί είμαστε ο Δήμος του Πολιτισμού όλο τον χρόνο με μεγάλα αφιερώματα και εκδηλώσεις».





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια