ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 20-3-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..


Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, το άγνωστο θα σε τραβάει σαν μαγνήτης. Οραματίζεσαι και αναζητάς συνεχώς κάτι καινούργιο. Η ψυχή και το μυαλό σου είναι συνεχώς σε φάση έρευνας και νιώθεις, ότι ο προορισμός σου είναι κάτι άλλο κι όχι αυτό που ζεις. Φρόντισε να κινηθείς με τη δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Κριέ μου. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου όσα θέλεις, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως σε ό,τι κάνεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία! Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. 

Ταύρος
Γενικά
Το γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, Ταύρε, είναι πολύ σημαντικό για να είσαι ο εαυτός σου. Σου αρέσει όλα γύρω σου να είναι σε τάξη και η καθαρότητα της ψυχής σου αντανακλά στις πράξεις και τις σκέψεις σου. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να δημιουργήσεις το περιβάλλον που θέλεις, για να πετύχεις στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μη σε εκνευρίζουν, αφού τελικά θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Τα οικονομικά σου, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις σου σήμερα, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμοι
Γενικά
Δεν είσαι αιθεροβάμων, Δίδυμε, ζεις την πραγματικότητα, συμμετέχοντας στα δύσκολα και τα εύκολα της καθημερινότητας. Σήμερα, θα είσαι προσγειωμένος και θα βλέπεις τα γεγονότα από τη σωστή και ρεαλιστική τους πλευρά. Θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμέ μου, να κάνεις στο ταίρι σου προτάσεις, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου. Να ξέρεις, πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό για σένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, καθώς θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σήμερα σε άσκοπες αγορές.   

Καρκίνος
Γενικά
Οι ενστικτώδεις κινήσεις σου, Καρκίνε, σε έχουν οδηγήσει στο σωστό δρόμο και έχουν αποτρέψει γεγονότα, που θα είχαν μεγάλο κόστος για εσένα. Και σήμερα αυτό πρέπει να κάνεις, να πιστεύεις στο ένστικτό σου και στην ικανότητα που έχεις να διαισθάνεσαι τα γεγονότα, πριν ακόμη συμβούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Καρκίνε μου, να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, Καρκίνε. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι, να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι ικανοποιητικές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.  

Λέων
Γενικά
Τα κριτήρια που έχεις για να επιλέγεις τα άτομα που θέλεις να είναι κοντά σου, Λέων μου, δεν είναι πάντα αποτέλεσμα προσοχής. Δέχεσαι κάποιες φορές καλόπιστα ως πραγματική την πρώτη εικόνα, νομίζοντας ότι οι γοητευτικοί άνθρωποι θα γεμίσουν ομορφιά και λάμψη τη ζωή σου. Φρόντισε όμως, σήμερα να αλλάξεις σκεπτικό και να μην πιστεύεις τα λόγια που μπορεί να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Λέων μου, και πες του όσα μπορεί να σε απασχολούν και προβληματίζουν αυτή την περίοδο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Λέων, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα σήμερα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Παρθένος
Γενικά
Πρέπει σήμερα να βγεις από την απραξία, Παρθένε μου, και να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να βρεθείς στο βάθρο του νικητή. Ευτυχώς, έχεις αρκετές δυνατότητες για να πετύχεις τόσα πολλά, που ούτε εσύ πιστεύεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διότι θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία.
Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου σήμερα με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Ζυγός
Γενικά
Είσαι εξωστρεφής χαρακτήρας, Ζυγέ, κι έχεις μια έμφυτη περιέργεια για τα πάντα. Θέλεις να γνωρίζεις ανθρώπους και άγνωστα σε σένα μέρη, ενώ βαριέσαι την απραξία και την σταθερότητα. Νιώθεις ικανοποίηση όταν βρίσκεσαι σε μια συνεχή κίνηση και αναζήτηση. Φρόντισε σήμερα πάντως, να εστιάσεις στα θέματα που έχουν προτεραιότητα, για να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό σήμερα πρέπει να προσέχεις πολύ στις κινήσεις που θα επιλέξεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Οι σταθερές της ζωής σου, Σκορπιέ, είναι αυτές που δε θα επιτρέψεις ποτέ να αλλάξουν. Η σταθερότητα είναι βασικός πυλώνας της ζωής σου. Νιώθεις σαν το δέντρο που έχει τις ρίζες του βαθειά μέσα στη γη και δεν μετακινείται. Αυτό θα κάνεις και σήμερα, θα μείνεις αμετακίνητος στις απόψεις σου, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν έχει εκφράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

Τοξότης
Γενικά
Έχεις αμέτρητα προσόντα, Τοξότη, μαζί με ειλικρίνεια, τιμιότητα και καλοσύνη, ενώ και κάθε άλλου είδους ευαισθησία είναι μέρος του χαρακτήρα σου. Ξέρεις όμως ότι έχεις και μία εμμονή με τη λεπτομέρεια. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς πιο πρακτικά και να δεις μερικές καταστάσεις από τη ρεαλιστική τους πλευρά, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά, αφού με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη, που ίσως έχουν γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα βρεις πνεύμα συνεργασίας και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε χρηματικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Θα μπορούσες δίκαια να ισχυριστείς ότι είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος, Αιγόκερε. Όταν κάποιος σε γνωρίζει, βλέπει ότι σε σένα υπάρχει λογική, εντιμότητα, ευφυΐα και συναισθηματική νοημοσύνη. Μπορείς σήμερα να καταφέρεις τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο, προσεγγίζοντας κάθε κατάσταση από τη σωστή της πλευρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου σήμερα, Αιγόκερε, παρόλο που αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. 

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Όποιος σου χτυπάει φιλικά την πλάτη, δε σημαίνει ότι είναι φίλος σου, αντίθετα μπορεί να είναι και ο πιο μεγάλος εχθρός σου. Μάθε να κάνεις σωστές επιλογές στα φιλικά σου πρόσωπα, παρατήρησε τον τρόπο συμπεριφοράς τους και ανάλυσε τις αξίες και το χαρακτήρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Υδροχόε μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε σήμερα να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Ιχθύες
Γενικά
Ο χαρακτηρισμός που θα έδινε κάποιος για εσένα, Ιχθύ, είναι του ήπιου και συγκαταβατικού ατόμου. Έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίζεις τα πάντα με ηρεμία και συμβιβαστική διάθεση. Σήμερα όμως, θα δυσκολευτείς με κάποια πράγματα, οπότε πρόσεξε να μη σε παρασύρει ο εκνευρισμός, αλλά αντίθετα, κάνε σωστό προγραμματισμό και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα έχεις μια υπέροχη μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις που πρέπει να δεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα, διότι θα είναι συμφέρουσες.
Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια