ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αφίσα-σοκ του ISIS – Προς εκτέλεση Τραμπ και Νετανιάχου

Το ISIS εκτοξεύει νέες απειλές μέσω προπαγανδιστικών αφισών που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.




Στις νέες αφίσες απεικονίζονται ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπενζαμίν Νετανιάχου ντυμένοι ως φυλακισμένοι να έχουν γονατίσει μπροστά σε τζιχαντιστή, έτοιμοι για εκτέλεση. Ο τόπος της αφίσας είναι το τζαμί Αλ Ακσα στην Ιερουσαλήμ, στο οποίο κυματίζει σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

«Εβραίοι και προσκυνητές του Σταυρού. Ορκίζομαι να σπάσουμε τους λαιμούς σας και να ρίξουμε το αίμα σας στην αυλή του Αλ-Άκσα και παντού, αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ και θα το κάνουμε πραγματικότητα. Προσοχή. Η έλευση θα είναι η πιο τρομερή και πικρή», αναφέρει η αφίσα.

Σε άλλες αφίσες απεικονίζεται το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Αλλά και ένας εξτρεμιστής με ένα πιστόλι στην Καλιφόρνια.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια