ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με Αυτή την ΕΞΥΠΝΗ ΑΛΛΑΓΗ θα Γίνει η Δουλειά σου, λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα 7/12

Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου, ίσως βαραίνει και σήμερα κάπως την ατμόσφαιρα, για τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου. Η συνεργασία όμως του Ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, δίνει δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα στις επικοινωνίες των Πύρινων και Αέρινων του 3ου δεκαημέρου!



ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ μου, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, αυτούς που είχες χάσει από θέματα που σε αποσυντόνιζαν. Ό,τι κάνεις σήμερα πάντως, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και να μη φερθείς με παρορμητισμό (εκτός αν θέλεις να κάνεις ειδικά σε μένα κάποιο ακριβό δώρο – εκεί φέρσου). Θα γίνουν, δείχνουν τ’ άστρα, συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν και να σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα στην σχέση σου, Κριέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις περισσότερα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Κριέ. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί μεν να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, πρόσεξε να μην εκνευριστείς με θέματα, που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Θα σε συνοδεύει σημαντική ενεργητικότητα και μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές τους λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι, λοιπόν, από προβλήματα με τα οποία θέλεις να τελειώνεις και καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ μαζί με το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο και κοντά στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα δείξεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι μεγάλη και μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Μπορείς, επίσης, να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Μην έρθεις όμως σε σύγκρουση με δικά σου άτομα. Πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σε ενοχλήσει, αφού για θέματα που θέλεις να προχωρήσεις και ολοκληρώσεις, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή. Όλη αυτή η καθυστέρηση έρχεται από τον Ερμή, που είναι ανάδρομος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου, Δίδυμε, που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον (δες και τις τελευταίες πέντε λέξεις της παραγράφου). Παράλληλα, προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα, ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Τέλος, είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις την κακή διατροφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Ζυγό, Καρκίνε, σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε ν’ αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε μια χαρά, Καρκίνε. Πρέπει όμως να οργανωθείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, θα ξεκινήσεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις, που μπορεί να σου κάνουν, καθώς τα άστρα δείχνουν πως θα είναι συμφέρουσες.

ΛΕΩΝ

Έχεις να υλοποιήσεις, Λέων μου, πάρα πολλές ιδέες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Καλό, λοιπόν, είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Μπορείς να ξανακερδίσεις αυτά που είχες την προηγούμενη περίοδο κι ίσως στερήθηκες. Χρήσιμο θεωρώ, να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Λέων, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που πλησιάζουν να ολοκληρωθούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι βάσεις που έχεις θέσει, Παρθένε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, είναι πραγματικά ισχυρές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα, τα οποία προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και είναι προσωρινά. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου! Η μέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέματα, Παρθένε μου, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος, όλα θα τα καταφέρεις άψογα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Ο εκνευρισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχει πρωτεύοντα ρόλο (και σε παρακαλώ μη σπάσεις την οθόνη). Καλό είναι, κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στεναχωρούν δικά σου άτομα (σπάζοντας ταυτόχρονα οθόνη κινητού ή υπολογιστή). Οι υποχρεώσεις που θα έχεις είναι πάρα πολλές (επισκευή σπασμένης οθόνης, ίσως;) αλλά θα γίνουν και κάποιες θετικές αλλαγές (οθόνης μήπως;) σε σημαντικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, σήμερα Ζυγέ, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει το ταίρι σου στη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει, το ξανατονίζω, να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προοπτικές που θα σου παρουσιαστούν, καθώς τα άστρα φαίνονται να σε ευνοούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο καιρό αγχώνεσαι, Σκορπιέ, αν και πως θα τα καταφέρεις. Ήδη όμως τα πέτυχες, αλλά από ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν το έχεις αντιληφθεί, καθώς έχεις συνηθίσει τόσο καιρό να ζεις μέσα στο άγχος και στην αμφιβολία. Άλλαξαν αυτά. Ξέχασέ τα. Από σήμερα θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον ταίρι σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Σκορπιέ, και το σωστό θα ήταν, να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό, κινούμενος έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να αποφύγεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα, Τοξότη, μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα άστρα δείχνουν μια θετική μέρα σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις – ειδικότερα με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν και εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει, πως βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας. Κι αυτό, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε, Τοξότη, σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην δουλειά σου, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς θα προκύψουν απρόβλεπτα και αιφνιδιαστικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να μη βγεις από τον προγραμματισμό σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα και γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα δεις, είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, διότι κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που βιώνει. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Αιγόκερε, θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες (και δεν απευθύνομαι μόνο σε ναυτικούς κι αεροπόρους) για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με κάθε τι που ασχοληθείς, να ξέρεις, ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, Υδροχόε, δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενες (χτυπάει συναγερμός;). Καλό λοιπόν είναι, να βρίσκεσαι σε διαρκή εγρήγορση (χτυπάει συναγερμός, ξαναρωτάω) για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Θα σου παρουσιαστούν όμως και καταστάσεις, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου, Υδροχόε, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας καλύτερα. Θέματα, που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα, Ιχθύ. Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά κάποια φιλικά σου πρόσωπα ίσως να μη θέλουν και τόσο το καλό σου. Η περίοδος, λοιπόν, προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Ιχθύ, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει εντάξει, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε να πεις και στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ιχθύ μου, έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και τα παλιά σου σχέδια έχουν γίνει σημερινοί στόχοι. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά, αλλά βρίσκεσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια