ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: 33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ….

Ο Αντώνιος Σοκολάκης γεννήθηκε στις  26/10/1950 στο Κρυονέρι της Θεσπρωτίας. 


Από 12 χρονών μαθήτευσε δίπλα σε παλιούς, παραδοσιακούς αρτοποιούς στο Ροδολίβος Σερρών. Εκεί έμαθε την τέχνη του ψωμιού και ανέπτυξε την αγάπη του για την αρτοποιία.


Το 1984 μαζί με την σύζυγό του Μαργαρίτα άνοιξαν τον πρώτο φούρνο της οικογένειας στην οδό Κορυτσάς 33 στον Αγιο Δημήτριο. 27 χρόνια μετά ένα δεύτερο κατάστημα στην περιοχή του Αλίμου, προστίθεται στην οικογενειακή επιχείρηση αυξάνοντας το κύρος και την αξιοπιστία της.
Καθώς τα χρόνια περνούν η Μαρία,  ο Χρήστος και ο Βαγγέλης, παιδιά της Μαργαρίτας & του Αντώνη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και με βασικό στοιχείο την αγάπη και το μεράκι για την αρτοποιία εκσυγχρονίζουν και αναπτύσσουν την επιχείρηση.

 Οι παραδοσιακές συνταγές, η άριστη ποιότητα πρώτων υλών, ο καινούργιος τεχνολογικός εξοπλισμός και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, δίνουν την δυνατότητα στα τρία νέα παιδιά να προσφέρουν με πίστη στην ΠΑΡΑΔΟΣΗ όλα όσα επιτάσσει η καινούργια εποχή στην αρτοποιία.
Τρία καταστήματα λειτουργούν σήμερα κάτω από την ίδια επωνυμία, Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική «Μαργαρίτα», αλλά μία οικογένεια που  πάντα με την υποστήριξή σας και την αγάπη σας, φροντίζει για το καλύτερο.

Μαρ. Γερουλάνου 103 Αργυρούπολη
Τηλ.: 2109926831


Τηλ.: 2109953146



Κορυτσάς 27 Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 2109951670

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια