ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τέλος εποχής για το ιστορικό «Μαριδάκι» στη Γλυφάδα

Μεγάλη ήταν η έκπληξη για όσους Γλυφαδιώτες θέλησαν την Δευτέρα να πιούν το καθιερωμένο τους ουζάκι στο γραφικό «Μαριδάκι».



Ένα σημείωμα αναρτημένο στην πόρτα έγραφε «Η Διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια». Ενώ μέχρι την Κυριακή το μικρό ουζερί της παραλίας Γλυφάδας λειτουργούσε κανονικά, την Δευτέρα το πρωί ξεκίνησε το ξήλωμα.

Το «Μαριδάκι» βρισκόταν επί 55 χρόνια στο ύψος της  2η Μαρίνας Γλυφάδας, επί της Διαδόχου Παύλου και ήταν το «στέκι» για πολλούς Γλυφαδιώτες και μη, που πίνοντας το ουζάκι τους ή την μπυρίτσα τους, έτρωγαν  νόστιμους ψαρομεζέδες.  Μερικά από τα τραπέζια, ήταν στην κυριολεξία πάνω στην άμμο.

Μιλήσαμε με την κυρία Ειρήνη, υπάλληλο για πάνω από 22 χρόνια στο «Μαριδάκι», η οποία μας είπε:  «Δούλευα στην κουζίνα του καταστήματος για πάνω από 22 χρόνια.  Πριν μία  εβδομάδα μας ειδοποιήσανε ότι πρέπει να αδειάσουμε το μαγαζί.  Θα τα ξηλώσουν όλα τα μαγαζιά της παραλίας και θα φτιάξουν άλλα, πολυτελή.  Τι τους ενοχλούσαμε;  Ο κόσμος δεν θέλει μόνο πολυτέλειες, θέλει να πιεί το ουζάκι του και να μην αναγκάζεται να το πληρώνει ακριβά!»

Το γεγονός είναι, ότι η περιοχή μας αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Βρισκόμαστε εν μέσω μεγάλων αλλαγών και ριζικής ανάπλασης όλης της περιοχής. Το σχέδιο για την αλλαγή της περιοχής μας σε “Αθηναϊκή Ριβιέρα”, έχει αρχίσει να υλοποιείται.



Ελισάβετ Μιτσού

  









 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια