ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επτανησιακή βραδιά στον Δήμο Ελληνικού Αργυπούπολης

Επτανησιακή βραδιά στον Δήμο Ελληνικού Αργυπούπολης το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης, στα πλαίσια της Ανταλλαγής Πολιτιστικών και Μουσικών Παραδόσεων Δήμου Ελληνικού Αργυπούπολης και Δήμου Λευκάδος που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΥΣΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυπούπολης και το Δήμο Λευκαδός.





Επτανησιακές Καντάδες από την Αγιομαυρίτικη Παρέα.

Χορούς από την Λευκάδα από τον Σύλλογο Νυδριού και Περιχώρων "Αλέξανδρος"

Χοροί από τα Επτάνησα Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος ΑΡΕΤΟΎΣΑ και ο Λαογραφικός πολιτιστικός Σύλλογος ΛΑΟΠΟΛΙΣ.




Στα πλαίσια της Ανταλλαγής Πολιτιστικών και Μουσικών Παραδόσεων πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη εκδήλωση με την οποία ξεκίνησε η Ανταλλαγή Πολιτιστικών και Μουσικών Παραδόσεων Δήμου Ελληνικού-Αργυπούπολης  και Δήμου Λευκάδος. Οι επαφές μεταξύ των δυο δήμων ξεκίνησαν μετά από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος “Η Αρετούσα”. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Αρβανίτης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος. Η Δημοτική Χορωδία Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και η Χορωδία “Lefkas Singers” χάρισαν μια ζεστή μουσική βραδιά στους θεατές και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα.
 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, οι Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευγήρου Φατούρος Σπύρος, ο Ιερέας της Ευγήρου Πάτερ Δημήτριος, οι εντεταλμένοι δημοτική σύμβουλοι Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Φώτης Ιασωνιδης και ο κ. Λάζαρος Τογρίδης.
 

Η ανταλλαγή μεταξύ των δύο δήμων συνεχίζεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα με την συμμετοχή της Αγιομαυρίτικης Παρέας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού και Περιχώρων “Αλέξανδρος”, του Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδας “Η Αρετούσα” και του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Λαόπολις”.



Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Λευκάδος κ. Κώστα Δρακονταειδή και το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδος για την άψογη οργάνωση και την θερμή φιλοξενία όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ενθουσιασμένος περιμένει να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην Αθήνα.

ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια