ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι συμβαίνει με τον Μουζάλα: «Δεν παραιτήθηκε» λέει το Μαξίμου -«Εχω θέσει την παραίτησή μου στη διάθεση Τσίπρα» λέει ο ίδιος

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση τις πληροφορίες για υποβολή παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.



Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές κορυφώθηκαν μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Μουζάλας κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας από στελέχη που πρόσκεινται στην ομάδα των «53» - και όχι μόνο - για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά και για το γεγονός ότι έχει εγκλωβιστεί σε αυτά, μεγάλος αριθμός μεταναστών.

Ο Γ. Μουζάλας σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε να εννοηθεί ότι έχει θέσει την παραίτησή του στα χέρια του πρωθυπουργού καθώς προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θέση για την οποία τον πρότεινε η Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 15/11 θα έχει δημιουργηθεί μία πρώτη short list με αυτούς που διεκδικούν την θέση και η τελική επιλογή θα γίνει τον Μάρτιο του 2018.

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο κ,. Μουζάλας θέλει να διεξάγει κάποιου είδους καμπάνια σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση της υποψηφιότητάς του και πιθανότατα αυτή η βούλησή του είναι που καθιστά δύσκολη τη διατήρηση του υπουργείου.

Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Μουζάλα επί του παρόντος.

Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι «δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα».

Η ανακοίνωση του υπουργείου

Λίγο αργότερα, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για «κατάθεση διαφορετικών απόψεων» στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας συμμετείχε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία διεξήχθη πολιτική συζήτηση μεταξύ άλλων και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Στο πλαίσιο της εσωκομματικής δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκαν διαφορετικές απόψεις. Πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση ο Υπουργός αποχώρησε, προκειμένου να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φραν Τίμερμανς».










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια