ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΑΣ: Στα χέρια μας ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

Στα χέρια της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται ένας 32χρονος Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.



Ο συγκεκριμένος, φέρεται να ήταν δραπέτης φυλακών και συνελήφθη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι, ο ένας από τους δύο, που μπήκαν στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού και, πιθανότατα, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον 52χρονο.

Οι αστυνομικοί εδώ και τρεις μέρες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη Αλβανών, όμως, παρά τις έρευνες, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα προσπαθούν να «δέσουν» τους ηθικούς αυτουργούς και θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού. Για το λόγο αυτό, χτες, πραγματοποίησαν πέντε προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, βρίσκονται τρεις φερόμενοι ως μεσάζοντες, μεταξύ φυσικών και ηθικών αυτουργών, και οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι άνθρωποι της αλβανικής μαφίας, οι οποίοι έδωσαν την εντολή στους δράστες να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το δικηγόρο, όχι όμως να τον σκοτώσουν. Όμως, ένα λάθος, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Ζαφειρόπουλου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα σκάνδαλο που χειριζόταν το νομικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου.

Το αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα

Ο ύποπτος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι και ο δράστης αιματηρής συμπλοκής στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις 23:15 της 20ης Σεπτεμβρίου, κάτοικοι της Καλλιθέας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στην πλατεία Δαβάκη.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες και αίμα. Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας δύο σοβαρά τραυματίες. Ο συλληφθείς για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου φέρεται να εμπλέκεται σε αυτό το επεισόδιο, πίσω από το οποίο «κρύβονταν» διαφωνίες για ναρκωτικά και μια γυναίκα.










 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια