ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Για άλλη μια φορά ο κ. Παπανικολάου προτάσσει την αντιπολιτευτική ρητορεία αντί για την επίλυση προβλημάτων της πόλης.



Ολιγοήμερα κενά στα σχολεία πάντα δημιουργούνταν και θα δημιουργούνται. Οι σχολικές μονάδες είχαν και έχουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται στις έκτακτες ανάγκες αναπληρώνοντας στο μεγαλύτερο βαθμό τα κενά.
Υπάλληλος που αποσπάται φεύγει όταν ο διοικητικός του προϊστάμενος τον αποδεσμεύσει αφού εξασφαλίσει την αντικατάστασή του.
Ποτέ άλλοτε δήμαρχος δεν ασχολήθηκε με ολιγοήμερη απουσία εκπαιδευτικού, εκτός κι αν είχε άλλες στοχεύσεις.
Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την δημόσια εκπ/ση και θέλουμε όλα τα παιδιά να φοιτούν και να εκπαιδεύονται χωρίς να στερούνται τίποτε. Θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν το δάσκαλό τους όπως και είχαν όλα τα παιδιά της Γλυφάδας στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Δεν δεχόμαστε όμως την αντιπολιτευτική τακτική του κ. Παπανικολάου που ενήργησε σαν κομματάρχης της ΝΔ και όχι σαν Δήμαρχος.
Είμαστε βέβαιοι ότι η θέση θα καλυφθεί σύντομα αφήνοντας όμως πολλά αναπάντητα ερωτήματα και κενά στους πολίτες της Γλυφάδας για τον τρόπο που λειτούργησε ο Δήμαρχος. Γιατί είναι εύκολο να δημιουργείς εντυπώσεις μόνο που διαλύονται εύκολα και μερικές φορές στρέφονται και εναντίον σου.
Γλυφάδα 24/10/2017

«Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια