ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θα έπρεπε να ντρέπονται! Αφαίρεσαν τον σταυρό από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων

Η Ελληνική Ένωση Ακρωτηριασμένων Ποδοσφαιριστών επέλεξε να αγωνίζεται σε  αγώνες στο εξωτερικό...


αλλά και σε φιλικούς αγώνες επιλέγοντας το ακόλουθο έμβλημα το οποίο χρησιμοποιεί και ως επίσημο. Πρόκειται για παραλλαγή της σημαίας της Ελλάδας αλλά ο σταυρός είναι σχεδόν άφαντος και δε θυμίζει με τίποτα τον σταυρό που υπάρχει στην σημαία μας και όλοι ξέρουμε.

Μάλλον ο δημιουργός του συγκεκριμένου εμβλήματος , Πάνος Χ. (για ευνόητους λογούς δεν αναφέρουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο του) επέλεξε να σχεδιάσει το νέο λογότυπο της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων έτσι ώστε να θυμίζει την ειδική τους ανάγκη, ''ακρωτηριάζοντας'' κατά κάποιο τρόπο τον ίδιο τον σταυρό.

Δεν φταίει όμως σε τίποτα ο σταυρός!
Δεν χρειαζόταν να γίνει μια τέτοια μετατροπή σε ένα ιερό σύμβολο όπως είναι ο σταυρός, πόσο μάλλον η πλήρης αλλαγή με την όποια παρουσιάζεται η ελληνική σημαία.

Γνωρίζουμε πως απαγορεύεται βάση νομού η οποιαδήποτε χρησιμοποίηση της ελληνικής σημαίας για εμπορικούς σκοπούς, αυτός όμως δεν είναι λόγος να παραβιάζουμε και να καταστρέφουμε ιερά και εθνικά μας σύμβολα.

Ελπίζουμε ο δημιουργός αλλά και η ομάδα να το αντιληφθεί και να χρησιμοποιήσουν ένα σύμβολο που θα θυμίζει πραγματικά Ελλάδα!











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια