ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Tέλος εποχής: Ξεχάστε τα λεωφορεία της Αθήνας που ξέρατε! δείτε πως θα είναι τα νέα εντυπωσιακά! (photos)

Δώδεκα ηλεκτρικά λεωφορεία περιλαμβάνονται στα 92 συνολικά που πρόκειται να βγουν στους δρόμους της πρωτεύουσας με το πρώτο πρόγραμμα ενίσχυσης του γερασμένου στόλου από το 2005, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Γιάννης Σκουμπούρης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.



«Ο τελευταίος διαγωνισμός έγινε το 2005 και τα τελευταία καινούργια λεωφορεία παραλήφθηκαν το 2009, κατά συνέπεια πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γερασμένο στόλο με πολλά προβλήματα», είπε ο κ. Σκουμπούρης.


«Στα αμαξοστάσια που γίνεται η συντήρηση, δίνεται πραγματική μάχη από τους εργαζόμενους… ως ΟΑΣΑ βοηθήσαμε την ΟΣΥ στην κατεύθυνση αυτή, δίνοντας και 700.000 ευρώ για άμεσες ανάγκες σε ανταλλακτικά, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις».
Παράλληλα, όπως είπε, «έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν 30 εκατ. ευρώ και δίνονται ήδη οι προδιαγραφές για να προχωρήσουμε στην προμήθεια 92 λεωφορείων, εκ των οποίων τα 12 θα είναι ηλεκτρικά. Από τα υπόλοιπα, τα περισσότερα θα είναι «διπλά», αρθρωτά λεωφορεία που μπορούν να μεταφέρουν πολύ κόσμο».

Παραδέχθηκε ότι παρά αυτήν την πρώτη μετά από καιρό προμήθεια, δεν λύνεται το πρόβλημα, «γι’ αυτό κάνουμε προσπάθειες και με ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά μέσα, ώστε να ανανεώσουμε το στόλο τόσο, όσο πρέπει».

«Ο διαγωνισμός θα γίνει εντός του έτους … εάν όλα πάνε καλά, θα είναι μία πρόκληση τα νέα οχήματα να βγουν στους δρόμους εντός του 2018», όπως εκτίμησε.

Πηγή: stokokkino.gr



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια