ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Β. Κορέα: Η στάση των ΗΠΑ συνιστά «κήρυξη πολέμου»

Με σημερινές που δηλώσεις ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά της χώρας του, καθώς κλιμακώνεται η κρίση στην κορεατική χερσόνησο και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ρι Γιονγκ Χο είπε σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη ότι η Βόρεια Κορέα έχει κάθε δικαίωμα να καταρρίψει αμερικανικά βομβαρδιστικά «ακόμα και αν αυτά βρίσκονται εκτός του εναέριου χώρου της Β. Κορέας». Ολες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι μετά την «κήρυξη πολέμου από τον Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κόσμος «πρέπει να θυμάτε ξεκάθαρα» ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν πρώτες τον πόλεμο, είπε κλιμακώνοντας ακόμη περισσότερο την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.
Η δήλωση του Ρι φαίνεται πως έρχεται σε απάντηση της πτήσης δύο αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Β. Κορέας σε μια νέα επίδειξη ισχύος από μέρος των ΗΠΑ προς το απομονωμένο βορειοκορεατικό κράτος. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Ντάνα Ουάιτ, σκοπός της πτήσης είναι να γνωστοποιήσει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στη διάθεση του «ένα μεγάλο εύρος στρατιωτικών επιλογών για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής».
Τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν να έχουν ανεβάσει τους τόνους, προσβάλλοντας ανοιχτά ο ένας τον άλλο και προβαίνοντας σε ανοιχτές απειλές. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρι δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το Σάββατο ότι η στόχευση του ηπειρωτικού εδάφους των ΗΠΑ με ρουκέτες είναι αναπόφευκτη, αφότου ο «κύριος σατανικός πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ «άνθρωπο πύραυλο».
«Μόλις άκουσα τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας να μιλά στον ΟΗΕ. Αν απηχεί τις σκέψεις του ανθρωπάκου πύραυλου, δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη!», έγραψε αμέσως μετά  ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.
Με πληροφορίες από BBC.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια