ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Ανάπλαση και νοικοκύρεμα οι πηγές προσφοράς στον πολίτη

Κινηματοθέατρο <<Μελίνα Μερκούρη>> και Δημοτικά Τέλη
Με επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα «Σφυγμό» ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας επισημαίνει τα κάτωθι. 

Κινηματοθέατρο <<Μελίνα Μερκούρη>>

Στην Οικονομική Επιτροπή στις 13/9/2017, η δημοτική αρχή, ψήφισε την ανακαίνιση του <<Μελίνα Μερκούρη>>, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Η θέση της παράταξης μας, η οποία εκφράστηκε και στην συνεδρίαση της Επιτροπής, είναι τα χρήματα αυτά να δοθούν για την δημιουργία του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο χώρο της Πλατείας Αιγαίου, που περιλαμβάνει και την ανάπλαση του.
Με λίγα χρήματα, θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στο <<Μελίνα Μερκούρη>> και ταυτόχρονα να ξεκινήσει ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας που εμείς ως διοίκηση είχαμε δρομολογήσει.

Δημοτικά Τέλη

Σε μια περίοδο που οι πάντες πλήττονται από την οικονομική δυσπραγία, θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει άμεσα μείωση των Δημοτικών Τελών, 20% σε όλα τα οικιακά τιμολόγια και 30% στα επαγγελματικά και στην κάλυψη των ελεύθερων χώρων.
Αυτό θα ανακουφίσει τους συμπολίτες μας στην υπάρχουσα δύσκολη συγκυρία.
Η θέση μας αυτή δεν θέτει σε κίνδυνο καμία δράση του Δήμου και εμείς υπεύθυνα έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε κάτι τέτοιο, γιατί παραδώσαμε ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με οικονομικά πλεονάσματα της τάξης των 14.000.000 ευρώ.





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια