ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Επανόρθωση-Ενημέρωση

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου μας με τίτλο «Μιά γέννα στην άκρη του δρόμου;» θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ευτυχώς όσα αναφέραμε στο συγκεκριμένο κείμενο μας διαψεύστηκαν από τα επίσημα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια τις αμέσως επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση του.


Εμείς θέσαμε κάποια ερωτήματα  βάσει της ενημέρωσης που είχαμε την συγκεκριμένη χρονική.

Τα ερωτήματα συνοδεύτηκαν και από κάποιες πρόωρες κριτικές λόγω της ευαισθησίας μας στην εξελισσόμενη τραγωδία που βιώνουμε ως κοινωνία αλλα και Κοινωνικό Ιατρείο.  Ευτυχώς με την απάντηση της Ύπατης Αρμοστίας διαψεύστηκαν.

Από την πρώτη στιγμή που τα πραγματικά γεγονότα έγιναν γνωστά ενημερώσαμε όλους τους φίλους του ιατρείου μας για την σωστή διάσταση της όλης υπόθεσης μέσω των λογαριασμών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην ιστοσελίδα μας. Κρίνουμε όμως απαραίτητο να ενημερώσουμε και όσους λαμβάνουν τα δελτία τύπου μας. Για αυτό σας στέλνουμε το σχετικό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών με τα επίσημα στοιχεία ώστε να μην μένουν λάθος εντυπώσεις.

Δεν έχουμε συνηθίσει στα 6 χρόνια λειτουργίας μας να αφήνουμε αναπάντητα οποιουδήποτε είδους αρνητικά σχόλια ή να αιωρούνται λάθος εντυπώσεις. Προσπαθούμε τα λόγια μας να είναι σύμφωνα με τις πράξεις μας, και αυτό νομίζουμε μας διαφοροποιεί από όσους ρίχνουν λάσπη με τον κουβά αλλά και από το σάπιο σύστημα που θέλει να περάσει την γραμμή ότι όλοι είμαστε το ίδιο ή ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Με εκτίμηση,


Η ομάδα επικοινωνίας του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια