ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι μοναχοί δεν ήθελαν τον Τσίπρα! Το παρασκήνιο πίσω από την ματαίωση της επίσκεψης στο Άγιο Όρος


Μπορεί επισήμως ο Αλέξης Τσίπρας να ματαίωσε το ταξίδι του στην Αθωνική Πολιτεία λόγω βεβαρημένου προγράμματος, αλλά φαίνεται πως το παρασκήνιο είναι… πλούσιο.


Σύμφωνα με την Καθημερινή, πίσω από τις επίσημες ανακοινώσεις, αυτό που οδήγησε στην ματαίωση της επίσκεψης ήταν η δυσαρέσκεια της αθωνικής κοινότητας που διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος ως απλός επισκέπτης αλλά όχι ως πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αιτία ήταν πως οι μοναχοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την στάση της κυβέρνησης αναφορικά με τα αιτήματα τους αλλά και στο ότι ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει άθεος.
Πάντως, όταν το 2014 ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί το Άγιο Όρος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε γίνει επισήμως δεκτός από την αθωνική κοινότητα ενώ είχε γίνει δεκτή και η παράκληση του να μείνει μόνος με την εικόνα του «Αξιον Εστί», κάτι που έγινε για 15 λεπτά.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια