ΑΓΟΡΑ

my energy bars BENITO ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .. DELICATESSEN ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: 33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…. HALI ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΟΥ   ΤΟ LOCO CAFE: ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ POTPLANS ΦΥΤΩΡΕΙΟ ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ: Τα όσπρια σύμμαχος της υγείας DIGIHACK ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Τσατσούλη, εδώ και 40 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Αισχύλου 25, Αγ. Μαρίνα > Ηλιούπολη > Δημοκρατίας 86, Αγ. Μαρίνα> Ηλιούπολη > 2109920865 > 2109705714.

Εκμάθηση ξένης γλώσσας.
 Ένας όρος πανταχού παρών όσο και απροσδιορίστου σημασίας. 


Τι ζητάει ακριβώς κάποιος όταν θέλει να μάθει μια ξένη γλώσσα ο ίδιος ή το παιδί του; Είναι απλώς η παρακολούθηση μαθημάτων με την προοπτική μόνο μιας πιστοποίησης σε βάθος χρόνου ή κάτι ουσιαστικότερο; Εμείς στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Τσατσούλη πιστεύουμε ότι είναι το δεύτερο.

Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και οι χιλιάδες των αποφοίτων μας αποτελούν μαρτυρία για την αποτελεσματικότητα και την εγκυρότητα της φιλοσοφίας ότι η ξένη γλώσσα πρέπει να μαθαίνεται σε βάθος και όχι απλώς για να «πάρει κάποιος το lower». Είναι βεβαίως προφανές ότι η πιστοποίηση είναι απαραίτητη. Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας, όμως, πρέπει να συνοδεύεται και από βαθιά και σταθερή γνώση της γλώσσας, η οποία θα οδηγήσει σε περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης.
Βασισμένοι λοιπόν σε αυτή την εκπαιδευτική φιλοσοφία, προσπαθούμε από το 1978 να εφοδιάσουμε τους αποφοίτους μας με ουσιαστικά προσόντα, αλλά και με αγάπη για τη γλώσσα που μαθαίνουν. Αποτελεί για εμάς βαθιά ικανοποίηση όταν μας εμπιστεύονται και τα δικά τους παιδιά ή όταν μας πληροφορούν για την επιτυχημένη τους επαγγελματική πορεία που βασίστηκε στη σωστή, υψηλού επιπέδου γνώση ξένων γλωσσών.


Με γνώμονα τα παραπάνω, με εξατομικευμένη ενασχόληση με κάθε μαθητή ξεχωριστά, με προσωπική επαφή με τους γονείς, καθώς και δίδακτρα πάντοτε προσιτά, συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας συνδυάζοντας την πείρα με τη νεωτερικότητα, την παράδοση με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, και ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας και για τα επόμενα 40 χρόνια.

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

Αισχύλου25 Αγ. Μαρίνα Ηλιούπολη Δρομολόγηση (Χάρτης google )2109920865


Δημοκρατίας86 Αγ. Μαρίνα ΗλιούποληΔρομολόγηση (Χάρτης google )


2109705714
Σίσσυ > Τσατσούλη >Ελένη > languages > Πρότυπο > Κέντρο > Εκπαίδευσης > Κέντρο >  Ξένων >  Γλωσσών > Κέντρο > Εκμάθησης >  Πληροφορικής > Φροντιστήριο > Σχολικής > Μελέτης >  Αγγλικά >  Γαλλικά > Γερμανικά > Ισπανικά >Ιταλικά > Ρωσικά > Κινεζικά > Αραβικά > Ελληνικά > ECDL > Εξεταστικό > Κέντρο >TOEIC > IELTS > GMAT > Business > English >, Αισχύλου 25, Αγ. Μαρίνα > Ηλιούπολη > Δημοκρατίας 86> Αγ. Μαρίνα> Ηλιούπολη > 2109920865 > 210970571  > φροντιστήριο > ξένων > γλωσσών  
Share:


ΚΑΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ
ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ
ΤΟ ΝΕΟ
ΕΤΟΣ

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017

Σαββατοκύριακα 2-3 & 9-10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 Η Θεατρική Ομάδα της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης...

Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive