ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 25/9

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα και τα λάθη στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις, δεν συγχωρούνται! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, πρέπει να συγκρατήσουν εκφραστικά λάθη αλλά και απροσεξία στις μετακινήσεις τους!



ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα θα δανείσεις πράγματα γιατί είσαι πολύ κτητικός και όσο μεγαλώνεις γίνεσαι λίγο τσιγκούνης και τεμπέλης. Προσωπικά ζηλεύεις πάρα πολύ και συνήθως προσπαθείς να ελέγξεις τους γύρω σου κάνοντάς τους να απομακρύνονται μη αντέχοντας την ειρωνική συμπεριφορά σου. Σου αρέσουν οι περιπέτειες και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα θα πρέπει να προσέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμείς πάντα να είσαι ελεύθερος. Είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος αρκετά να πετύχεις τους καθορισμένους στόχους σου. Επιθυμείς να προσελκύεις τη γενική προσοχή και να κολακεύεσαι, αλλά μπορείς να καταλάβεις εάν κάποιος σε εκτιμά πραγματικά εσένα και τις ικανότητές σου. Μια άλλη ιδιότητα σου είναι η τιμιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι τίμιος, γνήσιος και αληθινός με τους άλλους και μπορεί να έχεις πολλούς φίλους εάν το θέλεις. Μπορεί κάποιος να πάρει πολύ καλές συμβουλές από σένα αν βρει το χρόνο να σου εξηγήσει προσεκτικά και με λεπτομέρειες το πρόβλημά του. Είσαι γενναίος αλλά συγχρόνως πάρα πολύ ευαίσθητος. Αυτή η ευαισθησία μπορεί μερικές φορές να θέσει σε λειτουργία τους αμυντικούς μηχανισμούς σου χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα σε συμβουλεύω: μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέχεις την εμφάνισή σου και αφήνεις πάντα μια ωραία εντύπωση. Σου αρέσει ο κινηματογράφος, οι παραστάσεις και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις οτιδήποτε δηλαδή έχει να κάνει με πολύ κόσμο που μαζεύεται. Ασχολείσαι με τον αθλητισμό και γενικά είσαι άνθρωπος χαμογελαστός, χαρούμενος, ομιλητικός και δημοφιλείς. Είσαι αρκετά εύστροφος και πιάνεις τη σκέψη σου συνομιλητή σου πριν καλά καλά προλάβει να σου πει καλημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις. Είσαι λοιπόν περισσότερο επιδέξιος στο να κάνεις κάτι παρά να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου. Εκνευρίζεσαι εύκολα και σε κάποιο βαθμό χάνεις το δίκιο σου με αυτό το φέρσιμο. Μην θυμώνεις γιατί συμπεριφέρεσαι σαν παιδάκι και οι άλλοι σταματάνε να σε συμπαθούν. Για να πετύχεις λοιπόν, θα πρέπει να μάθεις να κοντρολάρεις λίγο τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις που δεν τις βλέπεις με πολύ αισιοδοξία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλές προσωπικές φιλοδοξίες και μεγάλο εγωισμό με αποτέλεσμα να ποδοπατάς αυτούς που θα βρεθούν στο δρόμο σου ως εμπόδια στο να πετύχεις τους στόχους σου. Παρότι μπορεί να βοηθάς και αναμειγνύεσαι στα προβλήματα των φίλων σου είσαι στην ουσία ένα εγωιστικό άτομο και θα σου έκανε πολύ καλό αν μπορούσες από πολύ μικρή ηλικία να απομακρυνθείς από ότι σου κάνει κακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρύνσου από ότι δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα. Όταν όμως δημιουργήσεις το δικό σου κύκλο τότε θα γίνεις ο στύλος και θα δόσεις την ψυχή σου γι αυτόν. Είσαι εργατικός και χειρίζεσαι πολύ καλά μηχανισμούς. Επειδή είσαι εξωστρεφείς άνθρωπος έχεις την ανάγκη στη δουλειά σου να περιστοιχίζεσαι από πολύ κόσμο και προτιμάς να μην απομονώνεσαι, ούτε σου αρέσει όταν σε αναγκάζουν να σκέφτεσαι πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την ανάγκη να σε θαυμάζουν και να σε κολακεύουν. Στις σχέσεις είσαι πολύ ευαίσθητος και τρωτός και θα μπορούσες να παρατήσεις τα πάντα για να βοηθήσεις κάποιον που σε έχει ανάγκη. Όταν παθιάζεσαι με κάτι αυτό μπορεί να σε κάνει να τινάξεις τα πάντα στον αέρα. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσεις να μετριάσεις το πάθος σου για δημιουργία και να ενισχύσεις τις φιλοδοξίες σου για να μπορέσεις να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις μια θηλυκή φύση και πολλές θετικές ιδιότητες όπως την τάση να είσαι καλλιτεχνικός και το ενδιαφέρον για τη μόδα. Φροντίζεις τους άλλους και θα προσπαθήσεις να μην τους βλάψεις με τις ενέργειές σου γι’ αυτό επιθυμείς να σκέφτεσαι προτού ενεργήσεις. Θεωρείς ότι είσαι εξαιρετικά ντροπαλός αλλά μπορείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γεγονός ότι είσαι ντροπαλός σε καθιστά επισφαλή και λες το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή. Είσαι πολύ ευαίσθητος και έχεις την ανάγκη να αισθάνεσαι ότι σε αγαπούν και ότι είσαι προστατευμένος. Είσαι συνήθως κομψός, γοητευτικός και σου αρέσει η φύση και η τέχνη. Είσαι όμως και διστακτικός. Μην απογοητεύεσαι εύκολα, η απαισιοδοξία και η ευθιξία σου γίνεται ενοχλητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος από τη ζωή σου και αγανακτείς εύκολα με τις συνθήκες του περιβάλλοντός σου. Έχεις έλλειψη πειθαρχίας και μπορεί να γίνεις φορτικός. Αργείς στα ραντεβού σου αλλά μπορείς όταν σε συμφέρει να γίνεις αξιαγάπητος και να εκμεταλλευτείς τους άλλους. Από τη στιγμή που θα βρεις την ελάχιστη σιγουριά σε μια κατάσταση θα προσαρμοστείς εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά -σιγά να τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι συνεσταλμένος σαν χαρακτήρας, έχεις θετική ενέργεια, και παραπονιέσαι συχνά. Σου αρέσει οι άλλοι να ασχολούνται συνεχώς μαζί σου, να σε περιποιούνται, να σε συμβουλεύουν και να παίρνουν αυτοί τις αποφάσεις αντί για σένα. Γοητεύεσαι πολύ από το μυστήριο, το υπερφυσικό και το απόκρυφο. Δεν έχεις καμία αίσθηση της ιδιοκτησίας και γι’ αυτό το λόγο μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη και υποφέρει περισσότερο από εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς στο να κάνεις περιττά έξοδα.






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια