ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συσκευασία γευμάτων για την καταπολέμηση της πείνας στη Θεσσαλονίκη | 24/11 | Hyatt Regency Hotel


Για πρώτη φορά η Forever Living Products Ελλάδος – Κύπρου και ο οργανισμός For ever Givingενώνουν τις δυνάμεις τους με τον οργανισμό RiseAgainstHungerκαι σας προσκαλούν σε ένα eventμε σκοπό την προετοιμασία 100,000 γευμάτων για την εξάλειψη της παγκόσμιας πείνας.


Λίγα λίγια για την Forever Living Products Ελλάδος & Κύπρου
Η Forever είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός, παρασκευαστής και διανομέας των προϊόντων Αλόης Βέρα παγκοσμίως. Η Forever Living Products (1978, ΗΠΑ) έχει γραφεία παγκοσμίως σε περισσότερες από 155 χώρες και στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και να προσφέρει μια ευκαιρία εισοδήματος. Η ForeverLivingProductsΕλλάδος ιδρύθηκε το 1993, ενώ τον Ιανουάριο του 2001 εγκαινιάσαμε το υποκατάστημα στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι υπερήφανο μέλος του ΕΣΕΑΠ (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων) που σημαίνει σεβασμός στις επιχειρήσεις των μελών της.
 
Λίγα λόγια για την For ever Giving
Ο Rex Maughan (CEO, Forever Living Products) είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Forever Giving. Τα παιδιά είναι το µέλλον µας και ο φιλανθρωπικός οργανισµός Forever Giving προσπαθεί να κάνει τη διαφορά σε όλο τον κόσµο βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης και παρέχοντας δωρεές, εκπαίδευση και εγκαταστάσεις διαθέσιµες για τα παιδιά, για την καταπολέµηση της φτώχειας, της πείνας και της έλλειψης ιατρικών υπηρεσιών.
http://forever-giving.org/
 
Το Όραμα του Rise Against Hunger & η Συνεργασία
Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 1998 από τον Ray Buchanan, με το όραμα να δώσει τέλος στην πείνα. Η αποστολή του οργανισμού είναι η παροχή τροφίμων και ενισχύσεων που θα αλλάξει τη ζωή των ευάλωτων, κινητοποιώντας και οργανώνοντας δράσεις για την εξάλειψη της πείνας έως το 2030. Σκοπός μας να συνδέσουμε το κοινό όραμα δυο οργανισμών βάζοντας και εμείς το δικό μας λιθαράκι σε μια πρωτοβουλία που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους.
http://www.riseagainsthunger.org/  
 
Πολλά περισσότερα από ένα γεύμα
Σκοπός της Forever παγκοσμίως είναι να βοηθήσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη και δικαίωμα στη ζωή. Τα γεύματα που θα συσκευάσουμε θα διανεμηθούν από τον οργανισμό Rise Against Hunger σε χώρες όπως η Zimbabwe, η Ινδία και η Τουρκία, ενώ σε άλλες χώρες ο οργανισμός παρέχει γεύματα σε σχολεία.
 
Μια παγκόσμια συντονισμένη δράση | BBC NEWS
 
Συσκευάζοντας γεύματα σε event παγκοσμίως καταφέραμε αυτό που φαινόταν σχεδόν αδύνατο στην αρχή της χρονιάς – σχεδόν στα μισά της χρονιάς. Ένα εκατομμύρια γεύματα σε μόλις 6 μήνες!
http://foreverliving.com/page/news/press-page-and-items/1-million-meals-goal-accomplished/grc/el?news=true
 
To event που διοργάνωσε η Forever Αγγλίας προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (BBC channel) και παραθέτουμε το απόσπασμα της είδησης.
https://www.youtube.com/watch?v=0LwaaK00Rko
 
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια ΟΛΩΝ σε μια δράση που αποτελεί έναν σπουδαίο λόγο για να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι (#ForeverProud)!

Σας περιμένουμε!





πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια