ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2017

Για 8η συνεχή χρονιά οι Ηπειρώτες της Γλυφάδας αντάμωσαν και φέτος στις 9 Σεπτέμβρη στο Πατητήρι. Η νέα διοίκηση υπό τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Στέφο, επιμελήθηκε και διοργάνωσε ένα καθόλα ποιοτικό και αυθεντικό αντάμωμα. Τμήμα του Συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τραγουδώντας το γνωστό ηπειρώτικο τραγούδι «Καλώς Ανταμωθήκαμαν» ενώ το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου χόρεψε λεβέντικα σκοπούς και τραγούδια της Ηπείρου.


Ηπειρώτισσες γυναίκες, γνωστές για τις μοναδικές πίτες τους, είχαν προμηθεύσει το Σύλλογο με αρκετές πίτες που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους συνοδεία τσίπουρου από την περιοχή της Δωδώνης.
Το φετινό Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους προσδίδοντας μεγαλύτερη λαμπρότητα, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γιώργος Παπανικολάου, η αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. και πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Γλυφάδας «το Άργενον» κα Μαίρη Παπάζογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Δ. Ακρίβος, Δ. Νιτσόπουλος, Δ. Κασέρης και Στάθης Γεωργούλας. Από το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος κος Λάζαρος Τογρίδης.


Από τους Συλλόγους της πόλης μας παραβρέθηκαν ο κος Νίκος Τσιντής πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων, η κα Δέσποινα Τσαγκαράκη πρόεδρος των Κρητών Γλυφάδας, ο κος Πάνος Αναστασιάδης εκπροσώπησε την Ένωση Ποντίων Γλυφάδας ενώ μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος κος Κυριάκος Τιλγκερίδης, η κα Χρυσούλα Γαλάνη γραμματέας του Συνδέσμου συνταξιούχων εκπαιδευτικών Γλυφάδας, η κα Ταξιαρχούλα Σακκά πρόεδρος του Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, η κα Λένα Μαυρακάκη πρόεδρος της Ένωσης γυναικών Γλυφάδας «ΕΜΕΙΣ», η κα Δάφνη Χαρίση-Μπίλια πρόεδρος του Συλλόγου «Ελλήνων Διαδρομές», η κα Σούλα Βατιμπέλα πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων χορού και παράδοσης, ο κος Τάσος Σκουτέρης πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Προφήτης Ηλίας», η κα Κων/να Σταύρου πρόεδρος των ΑΜΕΑ Γλυφάδας «Εν Πλω», ο κος Σπύρος Δήμου μέλος ΔΣ Κ.Α.Π.ΠΑ. , ο κος Γιώργος Σηφάκης πρώην αντιδήμαρχος Γλυφάδας και ο κος Αντώνης Γιαννακάκης πρώην περιφερειακός σύμβουλος.

Το Αντάμωμα έκαναν ακόμα πιο γιορτινό και έδωσαν χαρακτήρα πανηπειρωτικής σύναξης οι εκπρόσωποι Ηπειρωτικών οργανώσεων του λεκανοπεδίου με προεξάρχοντα τον Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κο Κώστα Κωνή και τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ κα Ελευθερία Σιαμέτη, κο Σωτήρη Κολιούση, κα Βίκη Αράπη και κα Ελένη Ντάσιου. Επίσης παραβρέθηκε όλο το ΔΣ της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης με επικεφαλή τον πρόεδρο κο Γιώργο Κωτσαντή, ο πρέδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης κος Νίκος Σπέγκος, ο αντιπρόεδρος κος Γιάννης Κωστούλας και όλο το ΔΣ καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου κος Γιάννης Παναγόπουλος και κα Μαριάννα Τζουβάρα, ο καταξιωμένος ερευνητής, λαογράφος και φιλόλογος κος Χρήστος Τούμπουρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Μουργκάνας κος Ζήκος Κόντης, η γραμματέας της ‘Ενωσης Ηπειρωτών Ιλίου και Μαρίκα Γκόνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου κος Δημήτρης Σούκης και η γραμματέας κα Τζένη Μπέτση, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής κα Βασίλω Ιωάννου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου κος Ηλίας Χρηστάκος, η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα κα Αλέκα Σιώζου, ο ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζωγράφου κος Αλέξανδρος Σπύρου, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού κος Βαγγέλης Βάσσος, η αντιπρόεδρος της αδελφότητας Κοκκινιάς Θεσπρωτίας κα Ματούλα Μόσχου-Γκόγκου και το ΔΣ της Αδελφότητας Λίππας Ιωαννίνων με επικεφαλή τον πρόεδρο κο Μιχάλη Στέφο.
Επίσης παραβρέθηκαν οι επιφανείς Ηπειρώτες και καταξιωμένοι στον τομέα της παιδείας με τα Εκπαιδευτήρια που διευθύνει έκαστος, απ΄ τα εκπαιδευτήρια Γ. Ζώη ο κύριος Γιώργος Ζώης και απ΄ τα εκπαιδευτήρια Γείτονα ο κύριος Λευτέρης Γείτονας, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους συμπατριώτες κάνοντας πρόταση στο Σύλλογο, η οποία και έγινε δεκτή, όσα παιδιά από τα Νότια Προάστια έγραψαν πάνω από 18,5 στις Πανελλαδικές εξετάσεις και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομική αδυναμία να απευθυνθούν στο Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Σπύρος Στέφος στην ολιγόλεπτη ομιλία του ευχαρίστησε ονομαστικά τα μέλη του ΔΣ, τον αντιπρόεδρο Π. Μπουρογιάννη ,τον γραμματέα Κ. Γρίβα, τον ταμία Κ. Πιτίδη, την έφορο Β. Λιαμίρα και τα τα μέλη Ν. Ζώτο και Τ. Κατοπόδη για τη συνεισφορά τους. Ευχαρίστησε και συνεχάρη το χοροδιδάσκαλο κο Ηλία Ντίνο καθώς και όλα τα μέλη του χορευτικού τμήματος για την άψογη εμφάνισή τους καθώς και το τμήμα που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τραγουδώντας με χάρη το «Καλώς Ανταμωθήκαμαν» που τραγουδιέται σε κάθε αντάμωμα και παραπέμπει σε άλλες εποχές όπου περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα τα γλέντια, τους χορούς, τα ανταμώματα.
Το ΔΣ ευχαριστεί τον φίλο του Συλλόγου κο Γιώργο Καπνάκη που επιμελήθηκε τα εξαιρετικά σουβλάκια που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι καθώς και τα ποτά.  Όλα «ΜΕΛΙ ΛΑΔΙ» φίλε Γιώργο. Σε ευχαριστούμε και δε σε ξεχνάμε!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που χωρίς τη βοήθειά τους, ο Σύλλογος με τα πενιχρά οικονομικά του, δε θα μπορούσε να πραγματοποίησει μια τέτοια εκδήλωση. Πρωτίστως και κυρίως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Παπανικολάου, την αντιπρόεδρο του Κ.Α.Π.ΠΑ κα Παπάζογλου για την πραγματικά μεγάλη συνεισφορά τους σε ήχο, καρέκλες, πανό. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, επιπλοποιία Φάνης Γρίβας, εκπαιδευτήρια Γείτονα, εκπαιδευτήρια Γ. Ζώη, PharmexΝ. Παπάζογλου, Ταβέρνα «Γιαννιώτικη Γωνιά», Ταβέρνα «Λιθαρίτσια», μεζεδοπωλείο «Λαδοφάναρο», ψητοπωλείο «Αιμίλιος», σουβλάκια «Ζαχούλης», ηλεκτρολογικά «Βλαχιώτης», Αρτοποιία Γεράσιμου Ζιάκα, Αρτοποιία Φώτη Ζιάκα, Ψαραγορά Γλυφάδας «Θάλασσα», εκτυπώσεις Νίκος Ιωάννου, χημικές τουαλέτες «Europrise» κο Δημήτρη Βάνα, το «VillaIkarosHotel» Αμμουδιά Πρεβέζης, τον Ξενώνα «Γάκης» στην Πρέβεζα, την εταρία «Περί Αυλών και Οργάνων». Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας «Όλο Δυτικά» και «ARTTV» για την κάλυψη της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε την εξαιρετική κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, που με τον δικό της μοναδικό, αυθεντικό, ηπειρώτικο τρόπο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο κόσμος να χορεύει διαρκώς, η πίστα να είναι γεμάτηκαι το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες.
Και του χρόνου!



Για το Δ.Σ.



Ο Πρόεδρος
Ο Γραμματέας






Σπύρος Στέφος
Κων/νος Γρίβας


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια