ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 19/9

Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα! Η επιρροή από το χθεσινό συναρπαστικό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, συνεχίζεται και σήμερα και μας φέρνει ερωτική αλλά και οικονομική χαρά από το πουθενά, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!



ΚΡΙΟΣ

Έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις αλλά θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στην εργασία σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα είναι πολύ καλή για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά -σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα πρόσεξε μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν καιρό γιατί οι ιδανικές λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από θέματα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οπότε μην αγχώνεσαι απλά βάλε πρόγραμμα και όλα θα είναι καλά. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα γραφειοκρατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις ειδικότερα με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας τώρα αρχίζουν και εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα.Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα για αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο που έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ δοκιμασμένα άτομα για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε σήμερα να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα γιατί στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά, πιο καλή και να διορθώσεις πολλά που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τη βοήθεια δικών σου ατόμων. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου πέρασε και τώρα θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν την σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι με ότι καταπιάνεσαι τα βγάζεις εις πέρας πολύ καλά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μην σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στην δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να κάνεις καινούργια σχέδια για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και όλα θα τα καταφέρεις έτσι όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το θέμα οικογένεια αποδεικνύεται υψίστης σημασίας για σένα. Συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας είναι στο προσκήνιο, προσεγγίζοντας έτσι θέματα που τους απασχολούν επίσης. Είναι ένας τρόπος να ωριμάσεις και εσύ μέσα από αυτά τα προβλήματα. Ευτυχώς κρατάς τις παραδόσεις και αυτό σε βοηθάει στην καθημερινή σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου – να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς. Όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Και επιπλέον θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια