ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 13/9

Ο Έρωτας σοβαρεύει και κυρίως σταθεροποιείται! Το ίδιο και τα οικονομικά μας! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν γερές βάσεις στις ερωτικές και οικονομικές τους υποθέσεις!




ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα κάποιες συναντήσεις θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιαστείς μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

ΖΥΓΟΣ

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι και πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μίλησε σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Σε περιμένει ταξίδι στο όνειρο! Μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η αλλαγή της δική σου αντιμετώπισης απέναντι σε σοβαρά θέματα και το γεγονός ότι άνοιξες τον τοίχο που είχες περικλείσει την ζωή σου αποκλείοντας έξω από τον τοίχο άτομα τα οποία σε διαφορετικές περιπτώσεις θα σε είχαν βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις πιο γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια