ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο σκύλος του Βασίλη Σκουντή, το πουλέν του Κώστα Πολίτη και ο «Νουρέγιεφ»



Στη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή αποκαλύφθηκαν πολλές άγνωστες ιστορίες από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Καταρχήν πληροφορηθήκαμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος έχει «βαπτίσει» το σκυλί του με το όνομα «Ζήσης».


«Επρεπε να βρούμε ένα δισύλλαβο όνομα οπότε ήταν δύσκολο να το φωνάζω ''Διαμαντίδη'' ή ''Σπανούλη''», αποκάλυψε με αρκετή δόση χιούμορ ο Β. Σκουντής.
Οι ιστορίες, όμως, που ήταν όλα τα λεφτά ήταν εκείνες για το πως οι Κώστας Πετρόπουλος και Δημήτρης Δημακόπουλος δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στη 12άδα της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 1987. «Οι περισσότεροι θα θυμούνται ότι ήμουν το πουλέν του Κώστα Πολίτη», ξεκίνησε την περιγραφή του ο «Δημακό» και συνέχισε: «Ηρθε, λοιπόν, γύρω στα 1985 ο ''Ευρωκόουτς'', ο οποίος μου είχε πραγματικά μεγάλη αδυναμία, και μου έδωσε το περιθώριο επιλογής μεταξύ των δυο επόμενων μεγάλων διοργανώσεων. Συγκεκριμένα με ρώτησε: ''Θες να παίξεις στο Παγκόσμιο του 1986 ή στο Ευρωμπάσκετ του 1987; Διάλεξε...''. Και τελικά εγώ διάλεξα το Παγκόσμιο για να πάω στην Ισπανία. Και κάπως έτσι δεν είμαι και εγώ μέσα στις φωτογραφίες με την κούπα στο ΣΕΦ και στην θέση μου μπήκε ο Καρατζάς. Ημουν από τους πρώτους, πάντως, που το βράδυ της 14ης Ιουνίου του 1987 έτρεξα στο ξενοδοχείο ''Τζόουνς'' στη Γλυφάδα για να δω τι τρέλα θα κάνει πάλι ο Φιλίππου (σ. γέλια)».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Πετρόπουλος αποκάλυψε τα εξής: «Ο Κώστας Πολίτης με είχε συμπεριλάβει στην προεπιλογή των παικτών για το Ευρωμπάσκετ του 1987, όμως οι τραυματισμοί που είχα με ανάγκασαν να του πω ότι δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω την προετοιμασία. Αν μπορούσα, πάντως, να προβλέψω τότε την εξέλιξη που θα είχαν πάρει τα πράγματα, φυσικά και θα είχα αποφασίσει εντελώς διαφορετικά».

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια