ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δρ. Αικατερίνη Γλυκού Φωτεινιά: Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα τελευταία συμβάντα


" Παραμονή της Παναγιάς σήμερα και πώς να είναι κανείς χαρούμενος/ η  μια τέτοια ημέρα , όταν ακόμη μαίνεται η πύρινη λαίλαπα της 
καταστροφικής φωτιάς , την οποία στην αρχή δεν είχα καν αντιληφθεί , είναι αλήθεια .... ( απολαμβάνοντας το μπάνιο μου μέσ ' την καλή χαρά " σε παραλία της Νέας Μάκρης ,βοηθούντος και του γεγονότος ότι έμεινα χωρίς μπαταρία στο κινητό μου  αρκετά νωρίς ) 



Όλοι / ες εμείς, που ξαγρυπνήσαμε με την παρακολούθηση της πορείας της πυρκαγιάς από το διαδίκτυο ( αλλά και όλοι οι " συνειδητοποιημένοι " Έλληνες πολίτες ) ευχόμαστε να σταματήσουν οι πυρκαγιές ,όπου αυτές μαίνονται στην Ελλάδα μας  και να μην πάρουν  ακόμη χειρότερες διαστάσεις ! 
Παράλληλα αναζητούμε να εξευρεθούν και να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες πάραυτα  στους ασυνείδητους εμπρηστές ( ουσιαστικά " εγκληματίες " ) , που για μένα ενεργούσαν βάσει προγραμματισμένου σχεδίου ! 
Διότι δεν μπορώ πάρα να θεωρήσω " εμπρησμό " κάποιες παρόμοιες σε έκταση και τόσο " οργανωμένες " πυρκαγιές και όχι μιά απλή ή επιπόλαιη αμέλεια   ! 

Όσο για τον κρατικό μηχανισμό και τον νυν καθ' ύλην αρμόδιο  υπουργό ( άρα και της ίδιας της Κυβέρνησης ) ,  αποδείχθηκαν τραγικά  ελάχιστοι , μιας και δεν αντιμετώπισαν εξ αρχής αποφασιστικά και βάσει συντονισμένου σχεδίου την προμηνυόμενη  συμφορά , επιδεικνύοντας και πρόσθετη ολιγωρία .
Παρατηρήθηκε εν πολλοίς ανυπαρξία  σχεδίου και άμεσης δράσης  , μη λήψη κατάλληλων προληπτικών μέτρων - δεδομένου και των καιρικών συνθηκών ,οι οποίες βοηθούν στην εξέλιξη πυρκαγιών - από την πολιτική προστασία , η οποία παρουσιάστηκε επίσης παντελώς ανέτοιμη και αυτό τους καταλογίζει πλείστες όσες ευθύνες ...

Συγχαρητήρια  κάθε φορά στους άνδρες της Πυροσβεστικής μας ,που με ξεχωριστή αυταπάρνηση ανέκαθεν κάνουν ο,τι μπορούν , αψηφώντας και την ζωή τους ακόμη  !!! 
Επιβάλλεται και είναι αναγκαίο πάντοτε να αποδίδονται τα ανάλογα εύσημα  , όπου δει ! 

Άμεση και ουσιαστική  συμπαράσταση του κράτους σε όλους τους πληγέντες και ευχή στην Μεγαλόχαρη για όχι άλλη συνέχεια σε κανένα άλλο μέρος της Πατρίδας μας  !!! "

Δρος Αικατερίνης Γλυκού-Φωτεινιά 
         Πολιτευτή Β' Αθηνών ΝΔ 
         4ης Επιλαχ. περιφερειακής Συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών (2014 ) 
          τ. Προέδρου 3 Νομικών Προσώπων και Δημοτικής Συμβούλου Ηλιούπολης ( 2007-2010)






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια