ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δ. Αλίμου ζητά από τους υπαλλήλους χρήματα που δεν έλαβαν

Την επιστροφή χρημάτων, από τους υπαλλήλους και πρώην υπαλλήλους του Δήμου Αλίμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, συνολικού ποσού των 77.763,62 €, που αφορά σε ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΙΚΑ και κράτηση Φόρου Εισοδήματος επί του ποσού των  243.627,58 € που κατασχέθηκε και αφορούσε την καταβολή του επιδόματος των 176 € του άρθρου 14 του Ν.3016/2002, αποφάσισε τρία χρόνια μετά ο Δήμαρχος Αλίμου.

Για τον τρόπο καταβολής και το ύψος του ποσού το οποίο καταβλήθηκε στους εργαζόμενους, επανειλημμένα έχει αναφερθεί με ανακοινώσεις – καταγγελίες του ο Σύλλογος Εργαζομένων, ενώ η καταγγελία της Αντιπροέδρου του Συλλόγου για το ίδιο θέμα στάθηκε αφορμή για την συνδικαλιστική δίωξη της από τον Δήμαρχο.
Εκτός όλων των άλλων που έχουν διαδραματιστεί για την καταβολή του επιδόματος των 176ευρώ το 2014, παραμένει ανοικτό ακόμα το θέμα  για το ποσό που δόθηκε σε ιδιωτικό συνεργείο αυτοκινήτων για εργασίες σε οχήματα του Δήμου ενώ προοριζόταν για τους εργαζόμενους.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου αναφέρει:    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Αλίμου έχει εκφράσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του στον τρόπο καταβολής του επιδόματος των 176 ευρώ στους ΙΔΑΧ στις 23-12-2014. Κι αυτό γιατί ήταν μία αδιαφανής διαδικασία. Οι εργαζόμενοι υπέγραψαν για ένα ποσό λαμβάνοντας φάκελο κλειστό, τον οποίο ανοίγοντάς τον έξω από τον χώρο της καταβολής, είχε άλλο ποσό μικρότερης αξίας. Το ποσό αυτό δεν συμφωνούσε ούτε με το εκείνο που προφορικά ενημέρωναν μετέπειτα οι συμμετέχοντες. Για τους λόγους αυτούς έχουμε καταγγείλει την διαδικασία αυτή σαν αδιαφανή.
Σήμερα όμως, μετά την υπ’αρ. πρωτ. 817/9-8-2017 απόφαση του κ. Δημάρχου Αλίμου για παρακράτηση Ασφαλιστικών Εισφορών και Φόρου, ενημερώνουμε τον κ. Δήμαρχο ότι είναι άδικο να φορολογηθούν οι εργαζόμενοι για ποσά που δεν έχουν παραλάβει. Ζητάμε από τον κ. Δήμαρχο, σαν έγκριτος  νομικός που είναι, να επανεξετάσει το θέμα από τη βάση του και να λάβει υπόψη του και την επιταγή που δόθηκε από τον τότε Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γεωργακόπουλο σε ιδιωτικό συνεργείο αυτοκινήτων.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια