ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καλογεράκος και Παπούκας στο ΝΟ Χίου/Astra Airlines

Άλλες δυο προσθήκες νεαρών παικτών έκανε στο δυναμικό του ο ΝΟ Χίου/Astra Airlines, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 28 Αυγούστου στη Χίο.


Πρόκειται για τον Παντελή Καλογεράκο, 21 ετών που παίζει στην θέση του αμυντικού και αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό καθώς και για τον 22χρονό περιφερειακό Χρήστο Παπούκα που έπαιζε στην Γλυφάδα.
Με τις προσθήκες αυτές φέρεται ότι έχει ολοκληρωθεί πλέον το δυναμικό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Πόλο Ανδρών που θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου.
Πολύ πιθανόν να υπάρξει άλλη μια μεταγραφή περιφερειακού πολίστα που αγωνίζονταν στην Α1 με τον οποίο ο ΝΟ Χίου /Astra Airlines είναι κοντά σε συμφωνία.
Το ρόστερ του ΝΟ Χίου/Astra Airlines θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τερματοφύλακες: Καραμπέτσος, Αϊβαλιώτης, Αμυντικοί: Καλογεράκος, Καζάζης, Καλαργυρός, Γκιουβέτσης, Περιφέρεια: Κανδιόγλου, Πέττας, Σωτηράκης, Ρουστάμοβ, Παπούκας, Πανταζόπουλος, Σωτηριανός, Φουνταριστοί: Μιμίδης, Τεσάνοβιτς, Αλάτσης.

Ο Χιώτης τερματοφύλακας Ορφέας Μεννής θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Ηλυσιακό που παίζει στην Α2 Εθνική Κατηγορία ενώ δανεικός θα δοθεί και στο ΝΟ Χανίων ο Νικόδημος Αγιωργούσης αφού πέρασε σε σχολή στην κρητική πόλη. Μάλιστα στην συμφωνία θα υπάρχει ότι σε περίπτωση όπου τα Χανιά ανέβουν στην Α1 (καλύπτοντας το κενό του Παναθηναϊκού) τότε ο νεαρός παίκτης δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια των δυο ομάδων.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια