ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 18χρονη κόρη του και πυρπόλησε το σπίτι για να καούν

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη: 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 18χρονη κόρη του και πυρπόλησε το σπίτι για να καούν
Η Πυροσβεστική υπηρεσία που κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά, απεγκλώβισε από το διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες πατέρα και κόρη. Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε να τους μεταφέρει λιπόθυμους στο νοσοκομείο, διαπίστωσε ότι η κοπέλα έφερε αίματα από βίαια χτυπήματα στο πρόσωπο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.



Η κατάσταση της 18χρονης είναι κρίσιμη και οι γιατροί κατάφεραν να της κάνουν ανάνηψη την τελευταία στιγμή, ενώ ο 55χρονος μεταφέρεται στο Θριάσιο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λάδι, άναψε τέσσερις εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι, για να καούν μαζί.

Η εστία της φωτιάς ήταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 55χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή, άρχισε να τσακώνεται έντονα με την κόρη του, με αυτόπτες μάρτυρες από τη γειτονιά να αναφέρουν ότι ο καβγάς κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε στον ξυλοδαρμό της κοπέλας.

Για προβλήματα στην οικογένεια, η οποία αποτελούνταν από πατέρα και παιδιά, μιλούν οι γείτονες, σύμφωνα με τους οποίους φαίνεται πως η αστυνομία είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη οικογένεια.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια