ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εξελίξεις - "βόμβα" για δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο: Ποια η βεντέτα που κρατά 10ετίες και βάφτηκε με αίμα...

Εστησε καρτέρι θανάτου σε 37χρονο και τον εκτέλεσε στη μέση του δρόμου...

 Φήμες για βεντέτα και πόλεμο «νονών»



Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από τη μαφιόζικη δολοφονία που έγινε χθες το πρωί στην Αγία Αικατερίνη, με θύμα έναν 37χρονο άνδρα και δράστη έναν 34χρονο που παραδόθηκε στις Αρχές λίγο αργότερα.

Οι πληροφορίες για τα κίνητρα ήταν συγκεχυμένες και έκαναν λόγο για προσωπικές διαφορές, αλλά και για οικογενειακή αιματηρή βεντέτα που κρατά δεκαετίες. Αλλες πληροφορίες, ωστόσο, ήθελαν ως κίνητρο τη διαμάχη «νονών» της νύχτας.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον δρόμο του ΚΤΕΟ, κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Γερασίμου, και περίμενε υπομονετικά το θύμα.

Μόλις ο 37χρονος Γ.Σ. εμφανίστηκε οδηγώντας το μπλε Smart του, ο Α.Κ. βγήκε στον δρόμο, σήκωσε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε δύο φορές σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Από το σημείο περνούσε με το αυτοκίνητό της μια ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ όταν είδε τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά τη δολοφονία, ο 34χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην Αστυνομία, ομολόγησε ότι είχε στήσει την ενέδρα θανάτου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Οι πληροφορίες φτάνουν με το σταγονόμετρο και αναφέρουν ότι το θύμα είχε στο παρελθόν διαμάχες με τον δράστη και συχνά βίαια επεισόδια.

Οι Αρχές εξετάζουν, επίσης, το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία να βρίσκονται και άλλα άτομα που δεν έχουν γίνει γνωστά και που ίσως να καλύπτει ο 34χρονος άνδρας που ανέλαβε την ευθύνη.

Ο δράστης, αμέσως μετά την δολοφονία παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αλλά η υπόθεση παίρνει διαφορετικές διαστάσεις…

Συγκεκριμένα, σε υπαίθρια έκταση στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, ανήκε σε άλλο 34χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος στερούταν σχετικής άδειας και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή. Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εξάλλου, από το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ και στην κατοχή του 37χρονου θύματος βρέθηκε πιστόλι 9mm με επτά φυσίγγια.


Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή από τις Αρχές και είναι ενδεικτικό ότι το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή που προσήχθη ο φερόμενος ως δράστης και η φρούρηση ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια