ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Από τα μασάζ στην αγκαλιά του Κώστα Φραγκολιά

ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Μετά τους πολυπληθείς και θυελλώδεις δεσμούς που είχε στο παρελθόν, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς φαίνεται ότι βρήκε πάλι την ευτυχία όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο καλλίγραμμο κορμί της κατάξανθης νεαρής καλλονής, η οποία είναι ιδιοκτήτρια γνωστής αλυσίδας ινστιτούτων μασάζ σε Γλυφάδα, Ζωγράφου και Πετρούπολη, και βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της.



Τον τελευταίο καιρό έχουν βουίξει τα νότια προάστια, καθώς το ολόφρεσκο, ερωτοχτυπημένο ζευγάρι εθεάθη αρκετές φορές να περνάει ανέμελες στιγμές σε κοσμικά, πολυσύχναστα στέκια. Επίσης ψιθυρίζεται έντονα ότι οι δυο τους βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελαφόνησο την αργία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Αν και ο γοητευτικός άνδρας της τηλεόρασης κάνει τεράστιες προσπάθειες να κρατήσει αυτό το καυτό καλοκαιρινό ειδύλλιο όσο γίνεται κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, λουόμενοι που βρέθηκαν την ίδια μέρα και ώρα στην εναλλακτική παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο... εντυπωσιασμένοι από την «ιδιαίτερα θερμή» σχέση του ζευγαριού, το πρόδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη!


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια