ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απόπλους στον πλου των Γεύσεων

O κύκλος της ζωής από την μήτρα. Μέσα από αυτό το προστατευτικό κουκούλι , λικνίζεσαι στην ζωή. Αναγεννιέσαι. Ανακαλύπτεις έναν κόσμο πέρα από σένα.
Επικοινωνείς. Δημιουργείς.
Πορεύεσαι με τον άνθρωπό σου. Πολλαπλασιάζεσαι, φέρνεις στον κόσμο ζωή. Γαλήνια η ψυχή στο πέρας, χαιρετά την νέα της κατοικία, όπου συνεχίζει να ζει αιώνια.



Ξεκινάμε μαζί το ταξίδι αυτό των πολύτιμων εμπειριών σου. Σ΄έναν απόπλου γεύσεων, που θα σας απογειώσουν.
Ένα μοναδικό Catering, με ζωή στον χώρο πάνω από δεκαετία.
Νονός του, ο σεφ Στέλιος Βασιλακόπουλος και οι πολύτιμοι συνεργάτες του. Στο σερβίρισμα, μαέστρος του είδους ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Μια δεμένη οικογενειακή επιχείρηση, με στόχο την ελληνική φιλοξενία και περιποίηση.






Τα απολαυστικά μας πιάτα, όσο και η αισθητική του χώρου, αποτελούν για μας ένα έργο τέχνης. Ένα πρωτότυπο Catering,όπου ως οικοδεσπότης, επιλέγεις χρόνο, τόπο και το μπουφέ της δικής σου αρεσκείας. Ξεχωριστές απολαύσεις ,το σιντριβάνι ζεστής σοκολάτας, λιώνει στο στόμα σας. 


Το καροτσάκι  παγωτού, δίνει μια ρομαντική πινελιά στο ντεκόρ. Προσφέρει δροσιά, τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Οι τούρτες μας, ιδιαιτέρως  γαμήλιες, το «κερασάκι στην τούρτα».
Το σκηνικό πλαισιώνεται ατμοσφαιρικά, από τα γλυπτά μας πάγου, που φωτίζουν, δίνοντας λάμψη στις βραδινές εκδηλώσεις και όχι μόνο αυτά. Οι δημιουργικοί διακοσμητές μας ,ταχυδακτυλουργοί του είδους.



Εμείς, θα σας καθοδηγήσουμε με επαγγελματική υπευθυνότητα, εμπειρία και την ανάλογη φροντίδα στο αξέχαστο γεγονός, στην κάθε περίσταση της ζωής σας.
Ρομαντικά δείπνα, Αρραβώνας, γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτυ, κάθε επιθυμητή δεξίωση, κηδεία.  
Οι επιθυμίες σας, προσωπικό στοίχημά μας. Το πεπειραμένο προσωπικό, καλύπτει, την εξυπηρέτηση μέχρι 2000 ατόμων. Ο σεφ μας, οι σερβιτόροι, οι ψήστες στο μπάρμπεκιου, έχουν μια αρμονική συνεργασία μεταξύ τους, για την άψογη και τέλεια παρουσίαση της μέρας σας.

Απόπλους. Το πλοίο ,γνωρίζει να σαλπάρει, με σιγουριά, στον στοχευμένο προορισμό του, σ΄ ένα ταξίδι γεύσεων και πρωτόγνωρων εμπειριών.

Συνοδεύεστε μας, στο ταξίδι της ζωής σας με ούριο άνεμο.


Κνωσσού 40 (Καλαμάκι) Άλιμος Δρομολόγηση (Χάρτης google) 



2109887385



6944221759



2109828233



http://www.svc.gr/







ΑΠΟΠΛΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια