ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου «δράκου» του Πειραιά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιουλίου στον Πειραιά, για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Καστρίτη Χρήστο του Νικολάου και της Ξανθούλας, γεννηθέντα στις 4-12-1988 στο Χολαργό.
Ο κατηγορούμενος εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν και προέβαινε, με χρήση βίας ή απειλών, σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.
Ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι προχώρησε στις επιθέσεις λέγοντας τα εξής: «Όσον αφορά τις επιθέσεις στις κοπέλες τις αποδέχομαι όλες. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα - εξήντα νεαρές γυναίκες. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας».

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια