ΑΓΟΡΑ

MY ENERGY.... Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ POTPLANS ΦΥΤΩΡΕΙΟ Απόπλους στον πλου των Γεύσεων Τέντες, Σκυλάκης Βασίλης: ποιότητα, εγγύηση , εμπιστοσύνη Ηλιούπολη, (Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Βύρωνας, Δάφνη, Ελληνικό, Καρέας, Λούτσα, Υμηττός, Νότια Προάστια ) Μεγάλη προσφορά, Τέντες, με 12€, Τ.Μ, m2 DIGIHACK ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Γενικό Συνεργείο αυτοκινήτων «Βαραγγούλης Γιώργος»: Ιαπωνέζικα και Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα βρήκαν τον μάστορα τους

Το εξειδικευμένο Συνεργείο Ιαπωνικών & Ευρωπαϊκών Αυτοκινήτων «ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ»    που  πάνω   από 10 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με εξειδίκευση αλλά και ποιότητα εργασιών.


Αρχικά σαν τεχνίτης σε γνωστό συνεργείο……  στη συνέχεια όμως  με δικό του συνεργείο στην Γλυφάδα.

Η γνώση και το κύρος των  10 χρόνων, βασισμένη   στην εμπιστοσύνη που μας  δείχνεται, συνεχίζουμε με αξιοπρεπή και δυναμικά βήματα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο χώρο μας όπου μπορούμε να σας  παρέχουμε σύγχρονες μεθόδους επισκευής σε «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΕΚ, ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ &  ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ»    περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε  με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα 


Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ανταλλακτικά Aftemarket των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
Και φυσικά με το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, που έχουμε δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το “ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ”, είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας. Το κύρος και η επαγγελματική του συνέπεια αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας.
 Χρήσιμες συμβουλές

Ασφαλής Οδήγηση
Ρυθμίζουμε το κάθισμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι καρποί μας να ακουμπούν στο τιμόνι όταν τεντώνουμε τους βραχίονές μας. Ρυθμίζουμε το προσκέφαλο καθίσματος ώστε να καλύπτει ακριβώς το πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Να έχουμε και τα δύο χέρια μας στη θέση 9 και τέταρτο πάνω στο τιμόνι ώστε να μπορούμε να στρίβουμε γρήγορα και με ακρίβεια.

Χρησιμοποιούμε τα φλας όχι μόνο όταν θέλουμε να στρίψουμε αλλά και όταν θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα.
Χρησιμοποιώντας το κινητό μας κατά την ώρα της οδήγησης τετραπλασιάζεται ο κίνδυνος να εμπλακούμε σε ατύχημα. Όταν αισθανόμαστε νυσταγμένοι μην συνεχίσουμε να οδηγούμε.


Η μεταφορά παιδιών με αυτοκίνητο είναι άκρως “ευαίσθητο φορτίο”. Ενημερωνόμαστε για το σωστό τρόπο (ηλικία, βάρος, ύψος) μεταφοράς των παιδιών. Χρησιμοποιείτε πάντοτε το κατάλληλο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο σας.

Ετοιμαστείτε για ταξίδι
Όταν ξεκινάτε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε είναι προφανώς μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, καλού-κακού, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Ακολουθεί μια λίστα ελέγχων που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη πριν την αναχώρησή σας.
  - τη μπαταρία
  - τα φώτα
  - την πίεση των ελαστικών
  - τη στάθμη λαδιού
  - την εξάτμιση
  - τα φρένα

Σας περιμένουμε, για να επιμεληθούμε την ασφάλεια σας!

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Δ. ΒΕΡΕΛΗ 44 ΓΛΥΦΑΔΑ Δρομολόγηση ( χαρτης google )

ΤΗΛ. FAX.: 2109603459
KIN.:            6948261710


Share:

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κ. Δήμαρχε, γιατί μεγάλο μέρος της παράταξής σας αρνείται να προσέλθει στα Δημοτικά Συμβούλια;

   Για πολλοστή φορά αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Γλυφάδας λόγω έλλειψης απαρτίας για την οποία ευθύνοντα...

Kάντε "like" στη σελίδα μας!

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Kάντε "like" στη σελίδα μας!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive

δοκιμη

Flag Counter