ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέος παιδικός σταθμός στο Δήμο Γλυφάδας [ φωτο ]

Εγκαινιάστηκε ο νέος, ιδιόκτητος παιδικός σταθμός του Δήμου Γλυφάδας, που από σήμερα στεγάζει καθημερινά τα νήπια της περιοχής, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, πρωτότυπο και οικολογικό.


«Εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για τη Γλυφάδα, έναν υπερσύγχρονο, παραμυθένιο, διεθνών προδιαγραφών παιδικό σταθμό. Ένα έργο που έγινε από το μηδέν και μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, ο δεύτερος ολοκαίνουργιος παιδικός σταθμός που εγκαινιάζουμε στη δημοτική μας θητεία», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και καταφέραμε να κατασκευάσουμε - αποκλειστικά με δικούς μας πόρους! - ένα πρότυπο παιδικό σταθμό ασφαλή και λειτουργικό, με την πλέον υψηλή ποιότητα κατασκευής - και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα».


Ο δημοτικός παιδικός σταθμός, επί της οδού Πύργου στην περιοχή της Ευρυάλης, έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένο μοτίβο, ώστε να αναπτύσσεται σαν ένα μικρό χωριό περιτριγυρισμένο από κήπους. Στον αύλειο χώρο δημιουργήθηκε ένας μικρός λόφος για τσουλήθρες και άλλα παιχνίδια, ενώ φυτεύτηκαν άνθη και δέντρα. Ο κήπος είναι το μικροπεριβάλλον όπου τα παιδιά θα αθληθούν και θα παίξουν. Τα δέντρα έχουν επιλεγεί ώστε η εναλλαγή των εποχών να γίνεται ορατή, και η φυσική σκιά να δροσίζει τις γωνιές του κήπου το καλοκαίρι. Παράλληλα, οι τάξεις λούζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας από φυσικό φως. Ο παιδικός σταθμός έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σαν μια μικρή κοινωνία, ένα μικρό χωριό που αλληλεπιδρά με το γύρω περιβάλλον του.







Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια