ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άρωμα άλλα και φινέτσα, μεγάλη γκάμα επώνυμων καλλυντικών στο κατάστημα «ΑΡΩΜΑ» στον Άλιμο, Παλαιό Φάληρο και Νότια Προάστια [Φώτο, Βίντεο ]




Θέλετε ν΄ αποπνέετε τον δικό σας αέρα σε κάθε βήμα σας; Δεν έχετε παρά να κάνετε ένα πέρασμα από το κατάστημα «άρωμα», σ΄έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Αλίμου, στην οδό Θουκυδίδου 42 και οι αισθήσεις σας σίγουρα  θα ξυπνήσουν.


Αφήνοντας το βλέμμα σας να πλανηθεί στον χώρο θ’ εντυπωσιαστείτε από τα πρωτότυπα μπουκάλια αρωμάτων που μαγνητίζουν. Είδη, για την περιποίηση της κομψής γυναίκας και του φροντισμένου άντρα στα πόδια σας. Είδη ,για στόλισμα των μαλλιών, πρωτότυπες τσάντες, αλλά και καταπληκτικές προσφορές καλλυντικών.




 Μaybelline Mascara, όλες 9.90 Euro.
Καλλυντικά Golden Rose,μια ωραία οικονομική λύση. Κραγιόν 3.20,Μascara 3 Euro.


Προιόντα Μax Factor  έκπτωση 25%,Μακιγιάζ Βazaar, Erre due,Prestige 40%.
Πολλά χρώματα βερνικιών από 1 Εuro.
Άλλες μάρκες που φιγουράρουν Biolife, Radiant, Seventeen, Jade.
Το κατάστημα με την εμπειρία των 23 χρόνων, το φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό και τις καταπληκτικές προσφορές, αλλά και την ποιότητα θα σας ενθουσιάσουν ευχάριστα.
Δεν χρειάζεται πάντα ένα άκρως μεγάλο κατάστημα, αλλά ένα κατάστημα πάντα κοντά στον πελάτη, γιατί όπως λέμε τα   ακριβά αρώματα, μπαίνουν πάντα σε μικρό μπουκάλι.

Η σύγχρονη, κομψή γυναίκα δεν έχει μέλλον, εάν δεν φοράει το άρωμα της, κατά Coco Chanel.Εσείς έχετε;


Θουκυδίδου 42 Καλαμάκι - Άλιμος -Δρομολόγηση (Χαρτης gogle ) 
ΤΗΛ.: 21 0985 4271
 ΑΡΩΜΑ











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια