ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκκενώνεται το Ελληνικό μέχρι τη Δευτέρα

Όπως επιβεβαιώνεται από σημερινά δημοσιεύματα, έχει προγραμματιστεί η εκκένωση του Ελληνικού από πρόσφυγες μέχρι τη Δευτέρα και κλείσιμο της δομής.





Πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν επιβεβαιώνουν ότι ο σχεδιασμός έχει ορίζοντα τη Δευτέρα, σημειώνουν όμως ότι επίκειται το κλείσιμο της δομής και επισημαίνουν ότι θα προηγηθεί αναλυτική ενημέρωση των προσφύγων για το πού θα μεταφερθούν.
Ο σχεδιασμός προβλέπει τη μεταφορά των προσφύγων σε καμπ που βρίσκονται «κοντά στην Αττική», όρος που περιλαμβάνει δομές που βρίσκονται σε απόσταση μιας ώρας οδικώς από την Αττική και χρησιμοποιείται μάλλον με μια διασταλτική αντίληψη του χώρου και του χρόνου, προκειμένου να διασκεδαστεί η αγωνία των προσφύγων.
Αρκετοί πρόσφυγες έχουν αναπτύξει δεσμούς με την ευρύτερη περιοχή της Αττικής μετά από περισσότερο από έναν χρόνο που ζουν στο Ελληνικό και δεν θέλουν να διακοπεί βίαια η καθημερινότητά τους, καθώς η μεταφορά τους εκτός Αττικής θα σημαίνει ότι μπορεί να χάσουν, όσοι έχουν βρει, τις δουλειές τους ή να σταματήσει η φοίτηση των παιδιών τους στο διαπολιτισμικό σχολείο Ελληνικού.
Πηγές του υπουργείου επισημαίνουν ότι αν υπάρχουν κενές θέσεις σε δομές της Αττικής, θα καλυφθούν από τους πρόσφυγες του Ελληνικού, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν υφίστανται τέτοιες.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια