ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα - ΠΑΟΚ 6-5


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Γλυφάδα, που επικράτησε με 7-6 του ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό και με 2-1 στις νίκες κατέκτησε την τρίτη θέση στην Α1 πόλο ανδρών.






Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, πάντα με κλειστές άμυνες και πρωταγωνιστές του δύο τερματοφύλακες Θ. Γαβαλά και Φ. Καραμπέτσο. Με την Γλυφάδα να προηγείται με 1 ή 2 γκολ και τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει μέχρι το 5-5 (Παπαποστόλου 2.51 πριν από τη λήξη του αγώνα στον παίκτη παραπάνω). 
Στο 5.53 πριν από το τέλος είχαν αποβληθεί με αντικατάσταση ο φουνταριστός του ΠΑΟΚ ΝικολαΊδης και ο Σκουμπάκης της Γλυφάδας γιατί αλληλοχτυπήθηκαν. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα των νοτίων προαστίων πέτυχε στον παίκτη παραπάνω ο Κατσαούνης, στο 2.07 πριν από τη λήξη.
Στο 0.56 πριν από τη λήξη της γ΄περιόδου, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, αποβλήθηκε ο βοηθός του Δημήτρη Μάζη, Μιχάλης Παπαναστασίου για διαμαρτυρία.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΟΚ 6-5
Οκτάλεπτα: 2-1, 1-0, 1-3, 2-1
ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Τζελάτης 1, Κατσαούνης 1, Σκουμπάκης 2, Γιαννόπουλος 2
ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 1, Νικολαΐδης 1, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 1

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια