ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εστίας Νέας Σμύρνης – Μάϊος 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΜΑΪΟΣ 2017

 
 





ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 19:30
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών με θέμα: « Η καθημερινή ζωή στην Αίγυπτο».
Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 6 Μαϊου – Δευτέρα 15 Μαϊου 2017
Ώρες επίσκεψης: Καθημερινά 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:30
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
Λεωφόρο Ποσειδώνος 25, Παλαιό Φάληρο – Φλοίσβος. Τηλέφωνο: 210 3632824
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΪΟΥ 2017 και ώρα 18:30
Ετήσια μαθητική συναυλία πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού και βιολιού υπό την διεύθυνση των καθηγητριών μουσικής Δάβαρη Αναστασία καιΔάβαρη Χριστίνα.
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΙΟΥ  2017 και ώρα 20:30
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης –«Εφέσιο»διοργανώνει το θεατρικό έργο με τίτλο: «6ο πάτωμα» τουΑλφρεντ Ζερί που επιμελείται η Θεατρολόγος  κα Γρηγορία  Λύρα και συντονίζει η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Ρένα Χρονοπούλου – Κατσικαρέλη.
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 20:00
Το Αθηναϊκό Ωδείο παρουσιάζει την εκδήλωση με θέμα: «Μουσικές Συναντήσεις για φωνή και πιάνο» με τους Νατάσσα Χαλκοδαίμων(πιάνο) και Μαρίνο Ταρνάνα(βαρύτονος). Μια μουσική διαδρομή από τον κλασικισμό ως τη σύγχρονη εποχή!
Είσοδος ελεύθερη.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 08:00
Τα Μέλη της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, πραγματοποιούν εκδρομή «Μνήμη Σικελιανών στο Δελφικό τους σπίτι», επισκεπτόμενοι το σπίτι – Μουσείο των Σικελιανών στους Δελφούς.
Θέσεις περιορισμένες. Κόστος συμμετοχής 20 €.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ.
Τηλέφωνο: 210 9333702
Ώρες επικοινωνίας: 09.00 – 16.00
 
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 09:00
Επίσκεψη – ξενάγηση του  6ου Δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης στοΜέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ.
 

 
  ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 12:00
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ε. Γαλουζίδου» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2016-2017. 
Στην εκδήλωση μας με τίτλο “Beloved Myths and Songs”, η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρουσιάζει γνωστούς μύθους του Αισώπου στα Αγγλικά και η χορωδία του σχολείου μας ερμηνεύει γνωστά ξενόγλωσσα τραγούδια υπό την επιμέλεια της κυρίας Αλεξάνδρας Μητσοπούλου.
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 18:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (Οι.Ομ.Κω), συνδιοργανώνουν την Ημερίδα με θέμα: « Ο Μηχανισμός του Φόρου Αίματος: το Παιδομάζωμα», μια από τις τραγικότερες εμπειρίες του Ελληνισμού κατά την Οθωμανοκρατία. Την Ημερίδα θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας με ομιλητές Ακαδημαϊκούς Ιστορικούς και Παιδοψυχιάτρους Παιδοψυχολόγους. Η οργάνωση της Ημερίδας συντονίζεται από την κυρία Ελισάβετ Κόβη μαζί με την εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξη» που είναι ενταγμένη στην Επιτροπή Επετειακών Εκδηλώσεων της Οι.Ομ.Κω.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 20:00
Λογοτεχνικό Σαλόνι: Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και οι Εκδόσεις Μπαλτά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Σταμπούλογλου «Το ρεμπέτικο τραγούδι και η ιστορία του». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:Νίκος Πολίτης, ερευνητής του λαϊκού τραγουδιούΠαναγιώτης Τσιριγώτης, φιλόλογος Μαρία Σταμπούλογλου, συγγραφέας του βιβλίου. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Αριστογείτων Κώτσας, ερευνητής του παραδοσιακού τραγουδιού και της ιστορίας των προσφύγων από τη Μ. Ασία. Την παρουσίαση του βιβλίου θα πλαισιώσει μουσικά η Απόδημη Κομπανία (Γιώργος Γαλιάτσος , Γιάννης Νιάρχος, Βαγγέλης Βοττέας), που θα τραγουδήσει ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης.
 
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 10:00
Ντοκιμαντέρ: Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ με θέμα: «Άλωση της Πόλης»από το National Geographic.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 19:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές εις μνήμην  του αειμνήστου Δημιουργού και Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Πάνου Χαλδέζου:
Α) Αρίστων μαθητών της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Ν. Σμύρνης (Δημόσιων & Ιδιωτικών).
Β) Αρίστου μαθητού ή μαθήτριας του Λυκείου Πλωμαρίου Μυτιλήνης.
 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρα 11:30
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, στην έκθεση«Καποδίστριας, η πορεία του στο χρόνο».
Σημείο συνάντησης: Έξω από τη Βουλή στις 11:30
Είσοδος ελεύθερη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2017  και ώρα 10:00
Επίσκεψη – ξενάγηση των ιδιωτικών Εκπαιδευτήριων ΠΑΛΛΑΔΙΟ Βάρης στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια