ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δύο πολύ σημαντικές αθλητικές διακρίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πέτυχε η ανδρική ομάδα του τμήματος Πετοσφαίρισης του ΑΟΝΑ.

Η αρχή έγινε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.





Η συνέχεια έγινε σε μια πολύ όμορφη γιορτή για το βόλεϊ, που διοργάνωσε το τμήμα Πετοσφαίρισης του ΑΟΝΑ και που πραγματοποιήθηκε στο Α κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης την Κυριακή 09 Απριλίου. Η ομάδα της πόλης μας κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης με 3-2 σετ και στέφθηκε κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ.
Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του τμήματος Πετοσφαίρισης του ΑΟΝΑ, στην προπονήτρια της ομάδος Κατερίνα Οικονόμου και φυσικά στους πρωταγωνιστές αυτών των επιτυχιών, τους αθλητές της ομάδας.
Η ομάδα, με αυτές τις δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες της και τις πολύ καλές επιδόσεις της, συνέβαλλε στο να ακουστεί το όνομα της πόλης μας στο Πανελλήνιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτές τις διακρίσεις και θα είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες, γιατί ο αθλητισμός παράγει έργο πολύ σημαντικό για την κοινωνία μας και είναι πηγή ζωής για την νεολαία της πόλης μας.
Η διοίκηση του Δήμου μας, έμπρακτα αποδεικνύει ότι είναι κοντά στον αθλητισμό, αφού μόλις πριν λίγες εβδομάδες υλοποίησε αίτημα πολλών ετών, στεγανοποιώντας την οροφή του γυμναστηρίου και τοποθετώντας καινούργιες καμπάνες φωτισμού ενώ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια