ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχει στο 1ο Crowdhackathon #smartcity που διοργανώνει η ΚΕΔΕ

Το ΚΕΔΕ crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν με τη βοήθεια έμπειρων μεντόρων πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. 





Στον μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν νέοι, προγραμματιστές, στελέχη δήμων, φοιτητές, μαθητές, στελέχη επιχειρήσεων, startuppers και γενικότερα όποιος έχει κάποια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση. 
Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά έπαθλα, ενώ ο παραγόμενος κώδικας θα παραμείνει "ανοικτός" και ελεύθερα διαθέσιμος προς ολους.
Ο Δήμος μας θα συμμετάσχει με στελέχη του στο κομμάτι του mentoring καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, προσδοκώντας στην ανάπτυξη χρήσιμων εφαρμογών (και) για τους κατοίκους της πόλης μας. 
Διεξαγωγή μαραθωνίου: 12 έως 14 Μαϊου 2017
Τοποθεσία: Κέντρο Πολιτισμού "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", Πειραιώς 254
Περισσότερες πληροφορίες: http:// crowdhackathon.com/smartcity/


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια