ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Υγραεριοκίνηση> Γενικό > Συνεργείο > Αυτοκίνητων > Πιστοποιημένο > Συνεργείο > Υγραερίου > ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ > ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ >ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ , [ΦΩΤΟ]

Iδρύθηκε το 1984 στην περιοχή της Γλυφάδας. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αργυρούπολη εδώ και 26 χρόνια με πολυετή πείρα πάνω στα αυτοκίνητα, με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα.  Παρέχουμε Μηχανολογικές , Ηλεκτρικές εργασίες και τοποθέτηση συστημάτων Υγραερίου για όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Μετατροπή οχήματος σε κίνηση με υγραέριο με τα πιο σύγχρονα συστήματα Υγραεριοκίνησης.
Νόμιμο συνεργείο εγκατάστασης συστημάτων Υγραεριοκίνησης.
Τώρα όλα τα TSI  γίνονται με υγραέριο με τα Ολλανδικά συστήματα VIALLE



.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΜΑΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ 490€ + Φ.Π.Α & ΔΩΡΟ 5 SERVICE ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΑΣ 150€……ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ …….


Αύξηση ιπποδύναμης με πρόγραμμα (chip tuning)



The Art of Chip Tuning , Manolakis Perfomance



Chip Tuning Είναι το λεγόμενο Reflash του ECU σας με σκοπό την αύξηση υποδύναμης σε ασφαλή επίπεδα και αποδοτικά στο μέγιστο.

Οι αναβαθμίσεις γίνονται στο πρόγραμμα του εγκεφάλου εξειδικευμένα για κάθε τύπο και για κάθε όχημα ξεχωριστά, στο χαμηλό και μεσαίο εύρος στροφών.

Η επιλέον δύναμη (ροπή) του αυτοκινήτου μετά την αναβάθμιση μοιράζεται στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και κάνει την οδήγηση πιο σπορ και το όχημα πιο άμεσο στις αντιδράσεις.

Όλες οι αναβαθμίσεις μας είναι πιστοποιημένες  που σημαίνει ότι με την αναβάθμιση του οχήματος:

η κατανάλωση καυσίμου παραμένει η ίδια (+/- 1 λίτρο στα 100)

κανένα πρόβλημα κατά των έλεγχο καυσαερίων ασφαλής οδήγηση και καμία επιβάρυνση στην διάρκεια ζωής της μηχανής


Η αναβάθμιση διαρκεί από 2 με 6 ώρες κατόπιν ραντεβού, τα οποία μπορούν να γίνουν από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωϊνές ώρες.

Υπάρχει standard εγγύηση 5 ετών στο πρόγραμμα για σωστή λειτουργία του εγκεφάλου .

Όλες οι αναβαθμίσεις μας είναι 100% ποιοτικά οι ανώτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά και προέρχονται από την απ'ευθείας συνεργασία με τους καλύτερους Γερμανικούς οίκους και βασικούς παγκόσμιους προμηθευτές.
Ο τρόπος εργασίας της αναβάθμισης γίνεται με το διάβασμα του προγράμματος του εγκεφάλου του οχήματος, την αποστολή του ηλεκτρονικά στην Ευρωπαϊκή/Γερμανική εταιρεία αναβάθμισης, και την επανεγγραφή του καθώς και έλεγχο καλής λειτουργίας του.
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί δυναμόμετρηση, υπάρχουν εξειδικευμένοι συνεργάτες για πριν/μετά δυναμομετρήσεις (μόνο Αττική).
Μετά από κάθε αναβάθμιση το όχημα πρέπει να οδηγηθεί για 400 km περίπου, καθώς επίσης το καύσιμο του οχήματος πρέπει να είναι ποιοτικό (π.χ. high octane) για τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Σε περίπτωση που η αναβάθμιση κατόπιν δυναμομέτρησης έχει απόκλιση πάνω από 5% από αυτό που υποσχόμαστε, τότε επαναπρογραμματίζουμε το αρχικό πρόγραμμα και επιστρέφουμε την αξία της αναβάθμισης.
Μέχρι σήμερα έχουμε αναβαθμίσει μεγάλο αριθμό οχημάτων, με άριστες επιδόσεις και άκρως ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές για όλους, ενώ συνεργαζόμαστε με πολλές γνωστές


View post on imgur.com


Ταυτότητα προϊόντος - Κάρτα εγγύησης

Ο πελάτης με την αγορά του προϊόντος, παραλαμβάνει την κάρτα εγγύησης που αναφέρει τον Αριθμό κυκλοφορίας του αυτ/του του και το VIN (Vehicle Identification Number) του αυτ/του όπως αυτό είναι γραμμένο στην ECU.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η ταυτότητα του προγράμματος που έχει αγοράσει ο πελάτης. Στο μέλλον όποια υπηρεσία παρέχεται σε αυτόν συνδέεται άμεσα με αυτή την κάρτα. Με το «δέσιμο» αυτ/του ? προγράμματος, παρέχεται στον πελάτη το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της μεταπωλητικής αξίας του αυτ/του, καθώς μαζί με το αυτοκίνητο, ο αγοραστής «κληρονομεί» και όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η κάρτα εγγύησης.


View post on imgur.com
Εγγύηση

Δίδεται εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών για το software που «φορτώνουμε» στην ECU. Η εγγύηση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με το software (απροβλημάτιστη λειτουργία του) και όχι με τα μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη του κινητήρα και του αυτ/του.

Φίλη/Φίλε οδηγέ

Οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί, ως προς την πλήρη απελευθέρςση της αγοράς του Αυτοκινήτου, στοχεύουν στην πλήρη προστασία σου και αν΄ςτερη ποιοτική εξυπηρέτηση σου, με τους Οικονομικότερους όρους.

Είσαι κυρίαρχος, αποφασιστικός, τελικός καταναλωτής, μέσα σε πλαίσιο αυστηρών κανόνων υγιούς ανταγςνισμού.

Εσύ πληρώνεις όλο το τίμημα απο την παραγωγή μέχρη και την οριστική απόσυρση του αυτοκινήτου.

Έχεις αναφαίρετο δικαίωμα, να γνωρίζεις, να επιλέγεις, να αποφασίζεις. ΤΩΡΑ μπορείς να πραγματοποιείς το service (επισκευή και συντήρηση) του αυτοκινήτου στο ανεξάρτητο συνεργείο της επιλογής σου.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κύπρου 159 Αργυρούπολη Δρομολόγηση (Χάρτης google)

Τηλ.: 2109626845
         2109640120
κιν.:  6973597007    

Site.: ygraeriokinisi-lpg.gr

               E.mail.:contact@ygraeriokinisi-lpg.gr

 ZHKOS


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια