ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παραδοσιακό> Κρεοπωλείο> Γκρίζης > Αργυρούπολη 30 χρόνια ποιότητα και εξυπηρέτηση με Ντόπια κρέατα, αλλαντικά,& τυριά από Έλληνες παραγωγούς

Όταν ένα κρεοπωλείο μετράει πάνω από 30 χρόνια παρουσίας δεν μπορείς παρά να το εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, και η περίπτωση του «Γκρίζη στην Αργυρούπολη» είναι από τις πιο χαρακτηριστικές. Με σταθερά καλή ποιότητα, λοιπόν, αυτό το κρεοπωλείο είναι εγγυημένη επιλογή και για το πασχαλινό τραπέζι.



Με παράδοση που ξεκινάει από το 1986, στο κρεοπωλείο «Γκρίζη στην  Αργυρούπολη» θα βρείτε Ελληνικά  κρέατα, αλλαντικά, τυριά και είδη delicatessen, όλα ποιοτικά και πολύ νόστιμα, ενώ μας αρέσουν πολύ οι έτοιμες για μαγείρεμα προτάσεις τους, όπως τα ρολά και το χοιρινό με διάφορες μαρινάδες. 


Όσο για το Πάσχα, στου Γκρίζη  βρίσκουμε αρνί και κατσίκι από την Αμφιλοχία, καθώς και κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, πρόβεια κεμπάπ και πολύ αρωματικά χοιρινά λουκάνικα, όλα από Έλληνες  παραγωγούς .


Στο κατάστημα Γκρίζη   μπορείτε να προμηθευτείτε αλλαντικά και τυριά εξαιρετικής ποιότητας από brand name τον καλυτέρων Ελληνικών Εργοστασίων αλλά και καταξιωμένων τυροκόμων απ όλη την Ελλάδα.   
Στην ερώτηση μας τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ο Σταύρος Γκρίζης μας είπε:
 




«Η παράδοση   δημιουργεί ευθύνη γι αυτό πάντα στεκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντας πάντα το καλύτερο γι’ αυτούς  και την οικογένεια τους.
Με ευθύνη λοιπόν  προτείνουμε τα καλύτερα σε ποιότητα  και τιμή και  ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».......!!!!!!!!!



  Κύπρου 123 Αργυρούπολη......... Δρομολόγηση (χάρτης google)


2109938507












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια